İlke Endüstriyel - Kimdir

 

1993 yılında kurularak AOSB deki fabrikasında üretime başlayan İlke Makina, 50 ülkeye İhracatı ile Hedefinin ve Vizyonunun büyüklüğünü ortaya koymuştur.

 
Sektördeki teknolojik yenilikleri sürekli takip eden İlke Endustriyel, geliştirilen su bazlı boya teknolojisine uygun su bazlı boya kabini üretimine 2005 yılında geçmiş, sürekli Ar-Ge çalışmaları ile sistem geliştirmeye devam etmektedir
 
Yapılan piyasa araştırmaları sonucunda nihai kullanıcıların beklentilerini karşılama anlamında, Boya Fırını kullanımının Tam kontrolünü sağlayacak Plc ile ürünlerinde standart olarak kullanmaya başlamıştır. Diğer gelişmeleri görmek için tıklayın
 
paint spray booht paint spray booths sprey booth desing sprey booths desing
 
kabiny lakiernicze samochodowe Striekacie kabiny boya kabini boya fırını
 
 
 
 
 
 
Endüstriyel Tesisler de size özel çözümlerle FIRAT markasının kalite ve güvencesini yanınızda hissedin.
 
FIRAT Boyama ve Kurutma Kabinleri Hizmet Portföyünü Avrupa Standartlarına Uygun Endüstriyel Tesis Ekipmanları İle Güçlendirdi.
 
kabiny lakiernicze samochodowe, Striekacie kabiny, garage equipment, garage equipments, Auto paint booth, Auto paint booths, car paint booth, car paint booths, auto finish
 
Avrupanın lideri olan CALDAN conveyor a/s markası altında almış olduğumuz konveyör sistemleri distribütörlüğü ile artık fırat boyama kabinleri güvencesiyle çok yönlü boyama tesislerinde hizmet verebilmekten gurur duyuyoruz.
conveyor, konveyör, fördertechnik, power and free, web conveyor, single conveyor, overhead conveyor, floor conveyors
 
B&M SURFACE SYSTEMS Boyama Robotları Türkiyedeki endüstriyel boyama tesislerinde kaliteyi ve maaliyeti kontrol altına alcak.
painting robot, t1, car painting robot, boyama robotu
MISIR SEMAF RAILWAY COMPANY Vagon imalat firmasına 30 metre Vagon Boyama ve Kurutma kabini imal edilip, montajı bitirilerek 2006 sonu devreye alınmıştır.
 
Özel tasarım Su Perdeli filitrasyon sistemi bu ülke'ye ihraç edilen Boyama ve kurutma kabinlerinde standart tercih haline gelmiştir.