3S Temizlik Makina - Kimdir

Dış Cephe Temizlik Makinası, Bina Dış Cephe Temizleme Makinaları, Güneş Paneli Temizleme Makinası, Püskürtme Enjektörü, Teleskobik Uzatma Borusu, Teleskobik Uzatma Borusu, Temizlik Fırçaları Uzatma Boruları, Temizlik Aparatları Pazarlaması ve Satışı

3S Temizlik Makinaları

Firmamız Vinç iskele ve herhangi bir yükselteç kullanmadan yerden güvenli 21 metreye kadar bina dış cephe temizliği yapmak üzere 2009 yılında kurulmuştur. Bu şekilde dış cephe temizliğini yapmak için yurt dışından ''DIŞ CEPHE TEMİZLİK MAKİNASI''  ithal ederek 5 yıl bu makina ile yerden dış cephe temizlik hizmetini Ankara sınırları içerisinde başarı ile yapmıştır.

İlerleyen süreçte Yurt dışından ithal etmiş olduğumuz makinayı Türkiye'de üretmek için çalışma yapan firma yetkililerimiz kısa sürede sonuç alarak ''DIŞ CEPHE TEMİZLİK MAKİNASI'' Türkiye'de üretmeye başlanmış ve hem milli gelire çok büyük katkı sağlanmış hem 'de kullanıcı makinayı daha ucuza edinme imkanına kavuşmuştur.

Firmamız makinayı sadece üretmek lede kalmamış bu makinaya 4 adet model çeşitliği katmış, TSE Standartlarına kavuşturmuş ve yerli ürün  belgesi 'de alarak STOPP markası altında Türkiye'nin birçok ilinde makinamız çok miktarda kamu kurumunda ve çok miktarda temizlik firmasında kullanılmaktadır.

STOPP DIŞ CEPHE TEMİZLİK MAKİNASI sayesinde bina dış cepheleri artık yerden 21 metre 'ye kadar vinç iskele veya herhangi bir yükselteç  kullanma 'ya gerek kalmadan hem iş sağlığı kuralları çerçevesinde insanlar için çok önemli bir kazanım olup hemde vinç parası ödenmediği için ekonomik boyutuyla da bütçelere katkı sağalmaktadır.