Aytek Soğutma - Kimdir

Su Soğutma Üniteleri, Hava Soğutma Üniteleri, Isı Kontrol Üniteleri, HVAC Üniteleri İmalatı ve Satışı

Aytek, 30 yılı aşkın deneyimi ile Endüstriyel ve HVAC soğutma uygulamaları için su soğutma sistemleri üretimi konusunda uzmanlaşmıştır.

Bugün, Aytek Endüstriyel Soğutma alanında Türkiye’de pazar lideridir. Teknolojik olarak gelişmiş soğutma sistemleri ve mükemmel kalite ile uygun fiyat dengesini buluşturan Soğutma ve Isı Kontrol Sistemlerini 6000 m2 kapalı modern tesislerimizde  (2013 yılında TÜV ISO 9001 sertifikası) üretmekteyiz.

Türkiye ve İhracat pazarlarımızda 3000 adetin üzerinde çalışan soğutma sistemi ile, Aytek başarılı satış organizasyonu, iş ortakları ve servis merkezlerini içinde barındıran geniş bir ağ  ile iyi bilinen bir marka olarak gelişmesine devam etmektedir.

Bizi diğer markalardan farklı kılan yanımız; daha  ekonomik bir soğutma sistemi yatırımı ile, kullanım ömrü boyunca, optimum enerji tüketimi ve yüksek verimlilik  sağlayan cihazlar üretme iddiamızdır.  

Sizleri soğutma projelerinizle ilgili danışmanlık hizmeti almaya davet etmekteyiz. Uzmanlarımız sistem yükleri ve proje ihtiyaçlarını belirleme konusunda sizlere yardımcı olacaktır. Projeleriniz için en doğru ve uygun çözümü sunmak öncelikli görevimizdir.

Misyon

İleri teknoloji ve standartta ürünler sunmak
Kaliteli hizmet, ürün ve fiyat dengesini gözeterek, siz değerli müşterilerimizle kalıcı ilişkiler kurmak.
Tüm müşterilerimize  mükemmel servis hizmeti sağlayarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyede sağlamak.
Aytek Soğutma olarak Soğutma ve Klima sektörünün sürekli değişen ihtiyaçlarını takip etmek ve çevrenin korunması için sektörün talep ettiği kural ve uygulamaları titizlikle gerçekleştirmek.
Müşterilerimize enerji verimli ürünler sunmak yoluyla enerji kullanımını asgari seviyede tutmak.

Vizyon

Soğutma alanında meydana gelen yenilikleri takip ederek, son teknoloji ürünleri müşterilerimize  sunmaktayız. Önceliğimiz müşteri odaklı yaklaşım ile özel çözümler oluşturmaktır.

Yüksek kalite ürünler ve hizmetler sağlayarak, iç piyasadaki lider konumumuzu sürdürmek ve uluslararası pazarlarda iyi bilinen bir marka olmaktır.

Araştırma ve Geliştirmeye ayırdığımız kaynaklarımızı artırarak, gelecek nesiller için çevreyi koruma bilinci ile enerji tasarrufu alanında yeni ürünler ve çözümler sunmaktır. 

Kalite Politikası

Toplam Kalite felsefesini esas alarak, takım ruhu içerisinde şirket ve birim hedeflerine ulaşılması, 
Uluslararası rekabetin yoğun olarak yaşandığı günümüzde, Türkiye de lider marka olma özelliğimizi korumak,
Ürünlerimizi zamanında teslim etmekle, müşteri memnuniyetini ve güveninin sürekliliğini sağlamak,
Tedarikçilerin kalite anlayışının geliştirilmesine katkıda bulunmak,
İş güvenliği ve çevre bilinci ile çalışmak en temel hedeflerimizdir.
Yeni bir ürün tasarımında veya değişikliğinde ürünün güvenilirliği, tüm risk faktörleri, yasal şartlar ve standartlar göz önüne alınarak hatasız olarak sağlanır.
Nitelikli insan gücünü oluşturmak için sürekli eğitilen, yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımları için cesaretlendirilen tüm personelimiz; amaç ve hedeflerimize ulaşmanın kalite sistem şartlarına uygun, dinamik bir yapı ile müşteri odaklı çalışılması,
Bu anlayış içerisinde, kalite politikamızın tam ve doğru olarak anlaşılması, benimsenmesi ve uygulanması her çalışanın birinci sorumluluğudur.