Mediform Makina - Kimdir

Mediform parça onarım hizmetleri ve kendi üretimi olan metal tüp dolum kapama,plastik tüp dolum kapama ve blister ambalaj makinaları temini

2000 yılında İstanbul’da ilaç sanayinde 30 yıllık birikiminin ürünü olarak Ahmet Uysal tarafından kurulan İLKO’nun kuruluş amacı ilaç ve kozmetik sanayine teknik destek sağlamaktır.Beraberinde getirdiği geniş tecrübe,müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımıİLKO’yu ilaç ve kozmetik sanayinin bir çözüm ortağı haline getirmiştir.


Ülkemizde 1980’li yıllarda ilaç sanayinde yerleşmeye başlayan iyi üretim uygulamaları şartları (GMP) günümüzde İSO, TSE, Çevre ve Sağlık Bakanlığı standartları ile gıda ve kozmetik sanayinde de kalifiye ekipman kullanımı kalifiye üretim alanlarına sahip olma ve kalifiye personel ile üretim yapma zorunluluklarını beraberinde getirmiştir.


İLKO ilaç sanayindeki geniş tecrübesinin sonucu olarak ürettiği makina ve yedek parçalarda önce insan ve önce çevre prensibiyle sertifikalı ve çevre dostu malzemeler kullanmayı ilke edinmiştir.

İLKO bu yaklaşımı kapsamında Türkiye ve Dünya üzerinde(başta Yunanistan,Irak,Suriye ve Türki Cumhuriyetleri olmak üzere) hijyenik ürünleri, test ve devreye alma prosedürleri,eğitim ve servis hizmetleriyle sizlerin yanında olmaktan mutluluk duyar. 


Genişleyen teknik ve akademisyen kadrosu ile İLKOparça onarım hizmetleri ve kendi üretimi olan metal tüp dolum kapama,plastik tüp dolum kapama ve blister ambalaj makinaları temini ile de siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmektedir.