Limra CNC Makina - Kimdir

CNC Makinalar İmalatı

 1986 yılında Çelik Kalıp Makina İmalat adı altına üretim  faliyetlerine başlayan firmamız ilk etapta ağırlıklı olarak çeşitli ürünlere ait kalıp ve makina parçaları imalatında bulunmuştur.
 Son yıllarda gelişen teknolojiler doğrultusunda  firmamız LimraCNC markasıyla ,ülkemizdede ekonomik hale gelen yazılımlar ve elektronik  malzemeler sayesinde  çeşitli sektörlere hitap eden cnc makina imalatı yapmaktadır.İşletmemiz özellikle Cnc Plazma ,Cnc Router ve Özel amaçlı cnc makinalar üzerine yoğunlaşmıştır. Bu imalatları yaparken hedefimiz müşterilerimize kaliteli kullanışlı ve uygun maliyetli makinalar üretmektir.
  Firmamız ,standart ölçülü makinalarımızın yanısıra müşterilerimizin talep ve ihtiyaçları doğrultusundada ,farklı ebat ve özelliklerde makina tasarımı ve imalatında bulunmaktadır.Üretimini yapmış olduğumuz tüm makinalarda kulladığımız ürünler marka ve kalitesini kanıtlamış CE belgeli uzun ömürlü malzemelerdir.
Makina imalatının yanısıra diğer makina imalatçılarına ,bireysel müşteri ve firmalarada Cad/cam Cnc programları üzerine eğitim ve kurulum hizmetleride vermektedir.