Kahve Tiryakisi - Kimdir

Kahve Tiryakisi Türkiye Genelinde Franchise Veriyor.

Kahve Türkiye ve Dünya da yatırımı yapılması gereken en doğru sektörlerden biri olarak araştırmalar sonucu görülmüştür.

 

Türkiye çapında kahve sektörüyle alakalı alınması gereken bir hayli karlı ve uzun bir yol olduğu araştırmalar sonucu kesinleşmiştir.

 

Türkiye çapında İller ve büyük ilçeler bazından Fizibilite çalışmalarımızda gördüğümüz kahve işinin özellikle bütün Türkiye çapında yatırımı yapılması gereken en önemli sektörlerden olduğu görülmüştür.

 

Türkiye de çalışan nüfusun yarıdan fazlasının kendi işini kurmak istediği görülmektedir.

 

Bu istekle birlikte finansman yetersizliği, işletme ve yönetim bilgisi eksikliği, rekabetin acımasız olduğu global dünyamızda işe sıfırdan başlama dezavantajı bu yatırım isteğini zorlaştırmaktadır.  

 

‘’Kahve Tiryakisi’’olarak 20 yıldır Sektöründen edinmiş olduğu kurumsal iş bilgisi,CafeRestoran Türk ve Dünya kahveleri konusunda Ustalık bilgisi ile Siz yatırımcılarımızın doğru kurumsal yatırımlarınızı oluşturmanızda en büyük destekçiniz olacaktır.

 

‘’Kahve Tiryakisi’’nin  franchisebayisi  olarak, başarınız için ’’Kahve Tiryakisi’’nindeneyimini ve birikimli çalışanlarının takım desteğini devamlı yanınızda bulacaksınız.Başarılarınız bizim başarımız olarak görülecektir.

 

Ticari kararlarınızı verirken ‘’Kahve Tiryakisi’’deneyimlerinden yararlanmış olacaksınız,Üretim,lojistik  Ar-Gesorunları ile uğraşmayacaksınız, Yeni bir ürünün rağbet görüp görmeyeceğini sizin yerinize biz test etmiş olacağız,  ’’Kahve Tiryakisi’’nindiğer franchisebayilerinin deneyimlerinden yararlanmış olacaksınız.

 

’’Kahve Tiryakisi’’ninbüyüyen markasıyla beraber işiniz de değerlenecek ve daha da çok kazanacaksınız.

Bunu için her hangi bir çalışma veya çaba harcamanıza gerek kalmadan işinizi doğru yapmanız yetecek,‘’Kahve Tiryakisi’’olarak şeffaf ve kurumsal ticareti benimsemiş doğru yer ve doru yatırımcı araştırmalarımız devam etmektedir.

 

‘’Kahve Tiryakisi’’ yönetimi,