Stack Tip Flexo Baskı Makinası İstanbul kategorisi aramanızda 19 adet ilan bulundu

8 Renk Stack Tipi Flexo Baskı Makinası

Star Flexo | EYM Serisi

8 Color Stack Type Flexo Printing Machine

Star Flexo | EYM Serisi

8 Renk Çift Sargı Çift Çözgü Flexo Baskı Makinası

Star Flexo | EYM Serisi

Orion 1306 KS Flexo Baskı Makinası

Nort | Orion 1306 KS

120 cm 6 Renk Stack Tipi Flexo Baskı Makinası

Yavuzer Makina | 120 cm

8 Color Double Wrap Double Warp Flexo Label Printing Machine

Star Flexo | EYM Serisi

6 Renk 130 Cm Stack Tip Flekso Baskı Makinesi

Atanur Makine | ATN-S-1306

4 Renk 32 Cm Koli Bandı Flexo Baskı Makinesi

Atanur Makine | SAFİR

Tek Renk Mini Flekso Baskı Makinası

HUN Makina | MD-5

80 Cm 4 Renk Stack Tipi Flexo Baskı Makinası

Yavuzer Makina | 80 Cm

Tek Çift Yüz 2 Renk Stack Tip Flexo Baskı Makinası

Yavuzer Makina | 100 cm

Stack Tip Flexo Baskı Makinası Popüler Ürünler

Stack Flexo Baskılama Yapan Makina

1990 yıllarında baskı makinalarında teknolojinin gelişmesiyle beraber yeni gelişmeler yaşanarak baskı teknikleri daha da fazla geliştirilmiştir. Birden fazla işi tek sefer de tek bir makina ile yapabilme imkanı sunmuştur. Bir makina ile birden fazla işi yapabilecek olmanız sizleri ikinci bir makina maliyetinden de kurtarmış olacaktır. Neden stack sistemli makinaları tercih etmeniz gerektiğini biraz anlatalım.

Son yıllarda baskıda arz edilen , yeni fikir ve istekler üzerine geniş kapsamlı tekniklere sahip olan makinalar üretilmiştir. Bu makinalar aynı anda birden fazla rengi bir arada kullanabilen ve  bozuk sorunlu şekli olan malzemeler üzerinde baskı işini kısa sürede yüksek performansla yapabilme özelliğine sahiptir. Üretim ve planlama departmanına hız kazandıran bu ürünler , sarıcıdan aldığı ürünü, inline makinelere göre çok daha yüksek hızlarda basararak tekrar sarması ile ön plana çıkmaktadır . Baskı operatörleri tarafından hemen öğrenilebilecek makinalar ile hemen uygulamaya başlayabilirler ve hızlıca işlerini bitirebilirler . Baskı işini seri şekilde yaparken , baskı yapılan yüzeyler her zaman parlak , kaliteli ve kusursuz görünecektir. Makina modelleri her ebata ve kalınlığa göre tüm malzeme çeşitlerine uygun geliştirilmiştir. Kısacası baskı yapılan malzemenin boyutuna , kalınlığına , ebatına  , çalışma hızınıza göre istedğiniz makina modelini portalımızdaki zengin ürün çeşitliliği sağlayan bu sayfadan hemen inceleyebilirsiniz.

Sektöründe başarılı üreticileri bir arada sizler için buluturduk . Ürün ararken zaman  kaybetmeden en güncel bilgileri , en kaliteli malzemelerden üretilmiş modelleri , en ünlü markaları sizlerin bilgisine sunuyoruz . Sıfır , ikinciel , ucuz fiyatlı , kişiye özel tasarım yapacak tüm firma bilgilerini , birbirinden farklı ürün modellerini portalımızdaki ilanlardan inceleyerek ürünler hakkında hemen bilgi sahibi olabilirsiniz. Baskı sektöründe işiniz için gereken tüm makina çeşitlerini , birbirinden farklı özelliklere sahip modelleri ve Türkiye'nin her yerinden üretici markaları portalımızda bulabilirsiniz. İstediğiniz ürünle alakalı ilanlar sayfamızda filtreleme yaparak lazım olan ürüne kısa sürede ulaşabilirsiniz. Güncel ilanlar , son model makina çeşitleri , en ucuz ve kaliteli malzemelerden üretilmiş makinalar bu sayfada. Tüm makina grupları için yedek parça ve aksesuarları da ilanlarımızda bulabilirsiniz.