Stick Dolum Paketleme Makinası Başakşehir İstanbul kategorisi aramanızda 1 adet ilan bulundu

Stick Dolum Paketleme Makinası Popüler Ürünler

Stick Dolum Makinası

Bu makina dikey paketleme stick dolum makinası sınıfına girer. Dikey paketleme makinalarının kullanım alanı oldukça geniştir. Örnek olarak gıda da stick çikolata dolumu, krema stick dolum makinası , meybuz stick dolum makinası  , bal stick dolum makinası , reçel stick dolum makinası , ketçap  ve paketleme mayonez dolumu, nar ekşisi, marmelat dolumu, zeytinyağı dolumu, ayçiçekyağı, kanola yağ, fındık yağı, hardal dolumu, tereyağı dolumu gibi oluşturulan bu liste daha da uzatılabilir.

Ziraat ürünlerinde çeşitli sıvı ilaçlar için, medikal de steril su, el yüz kremi, yüz maskesi, gibi çeşitli sıvı ve katı sıvı ürünlerin paketlemesi yapılır. Ama özellikle toz şeker, kuru kahve, tuz gibi toz malzemeleri paketlere otomatik olarak stick dolum makinası ile doldurur. Kafelere gittiğinizle çayınıza attığınız stick şeklindeki paketlerde bulunana şekerler bu stick dolum makinası yardımı ile dodurulmuştur. Dikey paketleme makinaları kendi içlerinde dolum sistemlerine göre sınıflara ayrılırlar. Stick vidalı dolum makinaları ve stick volumetrik dolum makinaları olarak. Stick makinesinde paketlenmek istenen sıvıya veya ambalaj ölçüsüne göre değişik ölçüler kullanılır. Ambalaj ve paketleme makinaları için özel olarak üretilen ambalajlar kullanılır. Bu ambalajlar kilo gram olarak makina enine göre baskısız bir şekilde gelir.

Bobine önce baskı makinasına sipariş miktarı kadar baskı yapılır. Daha sonrasında ise baskı yapılmış bobinler stickler sıvı paketleme makinasına takılarak işleme başlanır. Stick dolum makinası paket eni sabit üretilir fakat boy değişkenlik gösterebilir. Stick dolum makinası çeşitli modelleri ile sayfamızda sizleri bekliyor. İhtiyacınıza en uygun stick dolum makinası tespit etmek ve satıcısıyla iletişim kurup bilgi almak için hemen sayfamızı ziyaret edin. Dolum makinesi seçenekleri ve detaylı ilanları fiyat seçenekleri ile burada. Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle dolum makinası başlığı altındaki Stick Dolum Makinası kategorisinde.