Tarım Makinaları ve Ekipmanları kategorisi aramanızda 1584 adet ilan bulundu

Sıyırgılı Traktör Sepeti

Altar Römork | TS001S

33.000

22 Diskli Hidrolik Pistonlu Hafif Tip Diskaro Goble

Kemal Aksezgin | HPDG22H

130.000

140 cm Biçerbağlar Makinası

Türkay | T-BB

198.000

3'Lü Döner Kulaklı Pulluk

Kemal Aksezgin | DP3

145.000

4'Lü Döner Kulaklı Pulluk

Kemal Aksezgin | DP4

175.000

Gövde Sarsıcı Meyve Hasat Makinası

Kemal Aksezgin | GSM

43.000 +KDV

22 Diskli Hidrolik Pistonlu Ağır Tip Diskaro Goble

Kemal Aksezgin | HPDG22A

155.000

TA1600 1600 Lt.Polietilen Depolu Agrima 1604 pompalı Çekilir Tip Turbo Atomizör

Tarmak | TA1600

132 +KDV

Toplam 44 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Tarım Makinaları ve Ekipmanları Popüler Ürünler

Tarım Makinaları

Tarım Makinaları dünden bugüne üretim faaliyetlerinin merkezine zamanla ve teknolojiyle birçok evre geçirmiş bir sektördür. Temelinde insan ömrünün devamlılığı için gerekli gıda maddelerinin üretimini barındıran tarım ve hayvancılık sektörü gücünü biyo çeşitlilik, elverişli ekolojik koşullar, toprak kaynakları ve çiftçilerin gayretinden almaktadır. Tarım Makinaları gelişen teknoloji ve makinalaşma ile sektör daha da canlanmış, daha az iş gücü ile daha çok üretim ile sağlanmaktadır. Bahçe düzenleme, çalı biçme, çapa makinaları, çayır biçme makinaları, çim makinaları, çim saha makinaları, fidan ve fide makinaları, hububat ve bakliyat ekim mibzeri, nohut ekim makinaları, tohum mibzeri gibi çeşitli tarım makinaları Makina Türkiye'de. Bahçe ve ekipmanları, toprak işleme, hayvancılık ekipmanları, traktör, ağaç ve orman makinaları, tarımsal ilaçlama makinaları gibi 5000’den fazla Tarım Makinaları sayfasında bulabilirsiniz. Gübre makinaları, biçerdöver ve ekipmanları, sulama sistemleri, sera sistemleri, ot sap saman makinaları ve Tarım Makinaları sektöründe ihtiyaç duyacağınız tüm tarım makinaları bu sayfada. Çeşitli tarım makinaları firmaları sayfamızda. Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle Tarım Makinaları kategorisinde. 

Çiftçilerin çiftlikte günler ve geceler geçirdikleri, çiftçilikten çiftçilikten hasat ürünlerine kadar her işi elle yaptıkları günler geride kaldı. Bu Makinaları çiftçiler için hayatı kolaylaştırdı. Bir Traktör pratik olarak her çiftçinin ve çiftçinin temel ihtiyacıdır ve birçok görevi yerine getirdiği bilinmektedir. Traktörler, tüm çiftliklere uyacak şekilde çeşitli ebatlarda, tarzlarda, kapasitelerde vb. Mevcuttur. Çeşitli römorklar veya diğer aletler traktörlere tutturulabilir ve farklı amaçlar için özelleştirilebilir. Tüm tarım toprağını zahmetsizce devretmek, besinlerini yetiştirmek ve tarıma hazır hale getirmek için kullanılan bir başka önemli tarım makinesi. Greyder, keski ve disk gibi farklı pulluk tipleri mevcuttur ve çiftliğinizin toprak tipine bağlı olarak seçim yapabilirsiniz. İkinci ve daha derin bir toprak işleme turu için kullanılır. Bir traktör tarafından çekildiğinde, bu ataşman toprağı daha da fazla parçalara ayırır ve bitki yetiştirmeyi ideal hale getirmek için tüm çiftliği rahatsız eder. Tırmıklar, zincir tırmık, başak tırmık, yay tırmık ve daha birçok farklı tiptedir. Gübre serpme makinesi, adından da anlaşılacağı gibi, bir alana gübre serpme veya gübre serpmek için kullanılır. Makine bir traktöre takılıdır ve gübrenin türüne bağlı olarak birçok şekilde kullanılabilir. Bir gübre serpme makinası katı gübrenin yayılması için kullanılırken, gübre serpme makinası sıvı gübrenin eşit dağılması için kullanılır. Bir Yayın yayıcı, en yaygın ve en çok kullanılan türdür. Tohumların eşit şekilde dağıtılması için kullanılan fideler, küçük el tohum ekicilerinden bir çekiciye bağlı devasa römork makinelerine kadar çeşitli boyutlarda gelir. Her ekme makinesinin yayın alanı, boyutlarına göre farklıdır. Üst üste tohum ekmeyi planlıyorsanız, tohumlardan kaçınılmalıdır. Bu ekipman genellikle tuz, kum ve hatta gübreleri yaymak için kullanılır. Balya makineleri, saman ve saman kalıntılarını toplayan ve bunları kare veya silindir şeklinde balyalara sıkıştıran ve bağlayan makinelerdir. Yuvarlak ve büyük kare balya makineleri ana tiplerdir ve çiftlik büyüklüğünüze göre bir tane seçebilirsiniz. 

Pahalı bir ekipmandır ve her parçanın bakımını gerektirir. Biçerdöver / Kombine aynı zamanda fiziksel emeği azaltan çok önemli bir makinedir. Biçerdöver, hafif samanı kesme ve hasat etme (biçme), biçme ve ayırma olmak üzere üç fonksiyona sahiptir. Farklı mahsulleri ve bitkileri kesmek için kullanılan çeşitli kafaları vardır (örneğin: yulaf, çavdar, buğday vb. Hasat etmek için standart kafa kullanılır). Belirli bir çiftliğin endüstrilerine ve operasyonlarına bağlı olarak çok çeşitli ekipman ve ürünlere ihtiyaç duyulmaktadır. Tarım endüstrisi, mekanizasyondaki gelişmeler ve gelişmeler nedeniyle işgücü gereksinimlerinde ciddi bir düşüş yaşamıştır. Yakın gelecekte otomasyon ve dijitalleşme daha fazla verimlilik ve gelişme sağladığından daha fazla işgücü azalması bekleniyor. Tarım sadece gerekli değil, aynı derecede gerekli. Yaşam tarzımızı iyileştirmek için gıda, lif ve yaşamı sürdürmek için kullanılan diğer ürünler için hayvanların, bitkilerin ve diğer yaşam formlarının ekilmesidir. Tarım Makinaları kategorisinden birbirinden farklı amaçla kullanılan tarim makinaları çeşitlerini ve en çok aranan tarım makinaları modellerini inceleyebilirsiniz.Kiralık tarım makinaları , uygun fiyatlı tüm tarım makinaları , her kullanım alanına göre bir çok tarım makinaları bu sayfada.