Tas Menteşe Açma Makinası Ankara kategorisi aramanızda 2 adet ilan bulundu

Tas Menteşe Açma Makinası Popüler Ürünler

Ahşap profillerde, kapılarda, dolap kapaklarında ve ahşap pencerelerde genellikle tas menteşe kullanılır. Tas menteşe açma makinası, frenleme özelliğine sahiptir, yani monte edildiği profilin itici bir güç olmaksızın kendi kendine kapanmasını önler. Bu menteşenin montajını yapabilmek için ise tas menteşe makinası ile yuva yeri açmak gerekir. Delici uçlara sahip tas menteşe açma makinası pnömatik menteşe yeri açmak için kullanılır.

Ahşap kapak, kapı pencere ve mobilya üretimi için ihtiyaç duyduğunuz tas menteşe açma makinası sitemizden oldukça uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulan tas menteşe açma makinası kaliteli markalardan tedarik edilmektedir. Türkiyenin önde gelen tas menteşe açma makinası üreticileri ile iletişime geçmek ve satın almak için sayfamızı ziyaret edin.

Özçelik Planet, Fen-İş, Uludağ ve Atech Luna gibi tedarikçiler tarafından satışa sunulan Tas Menteşe Açma Makinası ürünlerini garantili olarak satın alabilirsiniz. Tas menteşe açma makinası satın alındıktan sonra taahhüt edilen süre içinde kurulum işlemi gerçekleşecek ve garanti süreci başlayacaktır. Fiyat teklifi almak ve tekliflerinizi iletmek için ise tek yapmanız gereken Makina Türkiye’deki tas menteşe açma makinası sayfası üzerinden tedarikçi ile iletişime geçmek.