Tırmık kategorisi aramanizda 1 adet ilan bulundu

Tırmık Popüler Ürünler

Toprak işleme makinalarından birisidir. Toprağın üzerinde oluşan atıkların , taşların , çöpün  ayıklanmasını ve atılmasını sağlayan harika bir üründür. Bu işlem eski zamanlardan beri yapılmakta olan bir işlemdir. Eskiden geleneksel aletlerden biri olan tarak şeklindeki aletle bu işlerin yapılması daha fazla zaman alan ve yorucu bir işken üretilen modeller sayesinde bu işler daha kısa sürede , daha verimli bir şekilde yapıabilmektedir. İş yükünden sizleri kurtacak , yorucu işleri hızlıca bitirecek , zamandan tasarruf edeceksiniz , işçi maliyetinden kurtulacaksınız. 

Topraktan tekrar tekrar hasat almak için toprağın hasat işleminden sonra bir sonraki ekim işlemi için bazı hazırlıkları yapılması gerekir. Toprakta insan gibi yorulduğunda dinlemesi gerekir ve bakım uygulanması gerekir. Bu bakım işleminden olan toprak  tırmalama işlerimidir. Eski zamanlarda el gücüyle yapılan bu işlem artık geliştirilmiş makina çeşitleri sayesinde artık daha kısa sürede ve kolayca yapılmaktadır. Bu işlem toprak içerisindeki yüzeysel olan atıkların temizlenmesini , toprağın havalanmasını , tohum ekilmeden önce hazırlanması için toprağı tava getiren bir işlem yapan harika bir makinadır. Bu makina ile uzun süre işlem yapmaya gerek kalmaz kısa sürede tüm işlerinizi hafifleteceksiniz.

Yüzlerce model makina üretilmiştir. Bu makinalar bir birinden farklı diş sayılarına , farklı sistemlere , kapasitelere sahip bir çok modelde üretimi yapılmıştır.Soğr seçimi yapabilmek için işlem yapacağınız alan hakkında bilginiz mutlaka olmalı , çalışma şeklinize göre bir makina modelini anında portalımızdaki ilanlardan inceleyerek ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Sektörünce öncü firmalar tarafından üretilmiş harika ürün modellerini  , birbirinden farklın ürün çeşitlerini ve ünlü markaların ürünleri hakkında detaylı bilgi ve açıklamalara portalımızdaki ilanlardan bilgi sahibi olabilirsiniz.

Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin