Markalama Makinesi kategorisi aramanızda 284 adet ilan bulundu

TL20 / 20W El Tipi Mobil Taşınabilir Fiber Lazer Markalama

Karma Kodlama | TL 20 / 20W

5.000 - 6.500 +KDV

30 W Fiber Lazer Markalama Makinası

ABP Laser | 30W

2.500 +KDV

Metal Kazıma Mobil Seyyar Nokta Vuruşlu Markalama Makinesi

ISM | PP124

3.400 - 6.000 +KDV

50W Fiber Oyma Makinesi Lazer Kesim Lazer Markalama Makinesi

Xenon Lazer | BETA / E - 50W

6.500 +KDV

Masaüstü - Sabit - Metal Kazıma Nokta Vuruşlu Markalama Makinesi

Karma Kodlama | T150

3.400 - 5.000 +KDV

30 Watt Fiber Lazer Markalama Makinası

Sistem Lazer | SM-30

3.850 +KDV

SF30 30 W Lazer Markalama Makinası

SFA Makina | SF30

5.500 +KDV

Desktop Dot Peen Marking Machine

Karma Kodlama | T150 / Q100

3.400 - 5.000 +KDV

Toplam 8 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Markalama Makinesi Popüler Ürünler

Markalama Makinaları Çeşitleri ve Markaları

Ürünlerin paketleme ve ambalajlama işlemi sırasında kendi markanızı basmaya ve reklamızı yapmaya yarayan makinalardır. Markalama sistemleri sayesinde ürünlerin üzerine seri numara ve marka gibi kullanıcıyı ya da tüketiciyi bilgilendirecek yazılar oluşturulur.  Farklı çeşitleri bulunan markalama makinesinin; kazımalı , klasik markalama makinası, nokta vuruşlu markalama makinası, sıcak markalama makinası gibi çeşitleri bulunmaktadır. Sayfamızda satıcıların sunduğu Ayka , Borries , Couth, Elektrox , Fiberlast , Hi-Pack , Kaya Lazer , Kortho , Lasit , Lazermarket ,gibi markalama makinaları markaları  ve daha pek çok firmanın  ürün ve markalama  sistemlerine ulaşabilirsiniz.

Markalama makineleri nedir ve nerelerde kullanılır?

Markalama sistemleri ve markalama makinesi  ürünlerin üzerine markası plaka seri no gibi sert malzemeler üzerine muntazam şekilde yazı ve şekil çizmek için maliyetleri düşüren kaliteli ürün anlayışını vurgulayan özel makinalara kısaca üretilen üretim aşamasında olan yada imalatı yapılan ürünlerin etiketlerinde bulunması gereken kullanıcıyı bilgilendiren yazıları veya işaretleri oluşturmak için kullanılan makinalara yada sistemlere markalama makinesi denir.  Markalama makinesi sert metaller üzerinde veya hassas kağıt veya plastik materyaller üzerine işlem yapabilmektedirler.Sert metaller için genellikle Lazer markalama makinaları veya nokta vuruşlu markalama makinası veyahut elle manuel işlemi yapan kalemleri de mevcuttur. Ahşap veya ağaç ürünler üzerinde yada plastik kauçuk malzeme üzerine markalama yapmak için en uygun olan  modeli kazımalı veya laserli  önerilmektedir.

Laser markalama makinaları ile marka değeriniz artar, profesyonellerin kendilerine rekabet avantajı sağlayan özelleştirilmiş ürünlerinin oluşturmalarını sağlayan modern üretim ve üretimin önemli bir yönüdür. Markalama makineleri söz konusu olduğunda,  işletmelerin büyümesine ve gelişmesine yardımcı olan yüksek kaliteli, son teknoloji makineler sağlamaya kendini adamıştır. Markalama makinelerinin avantajlarını bilmek için kilit noktalardan biri nasıl çalıştıklarını anlamaktır. İşte bu markalama makinesi nasıl çalıştıklarına ve sundukları hizmetler sayesinde işinizin nasıl büyüyüp geliştiğine dair kısa bir genel bakış. Markalama teknolojisi on yıllardır bir çok yöntem kullanılmaktadır ve her gün imalatçılar tarafından çeşitli şekillerde kullanılmaktadır. Özellikle lazer teknolojisi makinalarla, derin, kalıcı seri numarası işaretlerinden güzel, özel tasarımlara kadar ürünlerinizin gücünü ve bütünlüğünden ödün vermeden ihtiyacınız olan markalama ve desenleme işlemleri sağlayabilir. En iyi sonuçlar  maliyet etkin ve hassas verim için en gelişmiş teknolojiyi kullanan lazer markalama teknolojisinde yatmaktadır.