Yatay Streç Sarma Makinası Ümraniye İstanbul kategorisi aramanızda 1 adet ilan bulundu

Orbital Sarma ve Ambalajlama Makinası

Plasticband | Neleo 25

Yatay Streç Sarma Makinası Popüler Ürünler

Yatay Streç Sarma Makinası Çeşitleri

Ambalajlama sektörünün ihtiyacı için geliştirilmiş sistemlerden olan ihtiyaca özel varyasyonlara sahip yüzlerce çeşit yatay streç sarma makinası bu sayfada. Otomatik yatay streç sarma makinası , yarı otomatik yatay streç sarma makinası ve manuel yatay streç sarma makinası olarak 3 ayrılırlan bu makinalar yüksek kapasiteli veya düşük kapasiteli olarakta sınıflandırılabilir, dikey olarak ambalajlanamayacak sadece yatay olarak ambalajlanacak olan ürünler içindir. Yatay streç sarma makinası çalışma prensibi çok basittir. Ambalajlanacak ürün yatay bir şekilde makinanın içine girer ve çıkış yapacağı tarafta dönen streç sarmaya yarayan bir çembere benzeyen aparatlar bulunmaktadır.

Bu çember bazı makinalarda kollara benzerken bazılarında tutacak şeklindedir. Çemberler ürün etrafında dönerek ürünü streç ile sararak ambalajlar ve ürün çıkarken etrafı sarılarak ambalajlanmış ve paketlenmiş bir şekilde satışa hazır olarak çıkar. Oradan nakliyata geçmeye tamamen hazırdır. Streçler şeffaf olmasından dolayı ambalajanan ürünü görmemize olanak sağlar. Oldukça pratik ve yatay olarak ambalajlanacak ürünlerde çok işe yarayan ve muadili bulunamayan bir makinadır. Türkiye'nin her yerinden tek tık uzaklıktan ulaşabileceğiniz bütün üretici firmalardan ihtiyacınıza ve bütçenize yönelik yatay streç sarma makinası yüksek kalite ve düşük fiyat ile güven içerisinde satın alabilirsiniz.

Sektöründe öncü olan ve ilk akla gelen markalara ulaşabilmek hatta yerli üretim yapan yüzlerce firma için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. İhtiyacınıza uygun aradığınız bütün makinalar burada. Eğer bir makina alacaksanız yatay streç sarma makinası sayfasını ziyaret etmeden almayın. Bütün streç makinalarına bu sayfadan kolaylıkla ulaşabilir üretici firmalarla iletişime geçerek streçlerin bütün makinaları hakkında bilgi alabilirsiniz. Sektöründe öncü yüzlerce firmanın makinalarına sayfamızdan kolaylık ile ulaşabilir ve inceleyebilirsiniz. Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle streç ambalaj başlığı altındaki Yatay Streç Sarma Makinası kategorisinde.