Mısır Slaj Makinesi Fimaks BIGDRUM

Fiyat Sorunuz

İlan No : #00106627
Kategori: Mısır Silaj Makinası
Marka: Fimaks
Model Tipi: BIGDRUM
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Diğer
Konum: Karacaahmet Mah. / Karacabey / Bursa
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Fimaks Makina

Fimaks Makina A.Ş.

Danışman : Fimaks M.

1.25 Mt Sıra Bağımsız Mısır Slaj Makinesi / Fimaks Bigdrum

Sıra bağımsız mısır silaj makinesi gelişen Türk tarımı ve artan müşteri ihtiyaçları doğrultusunda, uzun süren araştırma geliştirme çalışmaları ve zorlu tarla koşullarında yapılan dayanıklılık testleri sonucu Türk çiftçisinin hizmetine sunulmuştur.

Bu makine tek sıralı mısır silaj makinesinden geliştirilmiştir. Ortak kullanılan parçalar sonucu makinanın bakım maliyetleri azaltılmıştır.

Makine 1.25 metre genişliğindeki kesici ve besleyici tambur sayesinde sıraya ekilmiş mısırda 2 sıra birden hasat edebilmektedir. Makinenin en önemli özelliklerinden biri bükülebilir şase tasarımı sayesinde traktörün arkasına çevrilerek geriye doğru hasada imkan tanımasıdır. Bu özellik sayesinde tarlanın ortasında yol açılarak, daha az tur atılabilmekte ve mazot sarfiyatı azaltılabilmektedir.

Kesici ve besleyici tambur mısırları keserek besleyici üniteye iletmektedir. Besleyici ve parçalayıcı ünite tek sıralı mısır silaj makinesindeki gibidir. Besleyici ünite, üzerinde parçalayıcı bıçaklar olan fanı, doğru açıda besleyerek en iyi kalitede parçalamayı sağlar. Üzerinde 10 adet özel olarak sertleştirilmiş bıçak olan fan yaklaşık olarak 1400 dev./dak. süratle dönmektedir. Mısırın parçalayıcı fana gitmesini sağlayan iki adet besleyici tambur, iki adet de baskı tamburu bulunmaktadır. Baskı tamburlarından biri baskı yayına sahiptir ve üzeri tırtıllıdır. Baskı tamburları mısır bitkisinin gövdesinin ve koçanlarının doğru açılarda parçalayıcı fana ulaştırılması için, dikey olarak parçalayıcı fanın tam önünde konumlandırılmışlardır. Bu makinede de tek sıralı silaj makinesinin düşük güç gereksinimi, kısa parçalama uzunluğu ve dayanıklılığı gibi önemli özellikler korunmuştur.

Makinenin baca sistemi geliştirilmiştir, bütün kontroller hidrolik olarak sağlanmaktadır. Baca makine geriye doğru hasat yaparken traktörün önündeki römorka yükleme yapabilecek uzunluğa ve yüksekliğe sahiptir. Ayrıca opsiyonel olarak yüksek römork ve kamyonlara yükleme için uzatma eklentisi de bulunmaktadır.

Makinenin bileme sistemi geliştirilerek kolay kullanımlı yuvarlak bileme taşına çevrilmiştir. Bu sayede bıçaklar kolaylıkla, kısa sürede bilenebilmektedir.

Sıra bağımsız mısır silaj makinesi Türk mühendislerinin, Türk çiftçileri için geliştirdiği en son yenilik ve teknolojilerin kullanıldığı kullanımı kolay, kaliteli ve uzun ömürlü bir üründür.

 


TEKNİK ÖZELLİKLER
İş Genişliği (m) 1,25
Uzunluk (m) 3,05
Yükseklik (m) 3,96
Genişlik (m) 3,29
Katlanmış Genişlik (m) 1,94
Ağırlık (kg) 1350
Fan Üzerindeki Üfleyici Palet Sayısı 10
Tekerlek 165/80 R13
Askı Sistemi Kategori II
PTO devri (d/dk.) 540
Parçalama Boyutu 4,5 mm.
Sıkışma Sınırı 49 ton/saat
Kapasite (dekar/saat) 4

Fimaks Bigdrum Mısır Slaj Mk.
Mısır Slaj Makinesi Fimaks BIGDRUM Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!