400 Watt Seramik Civciv Kümesi Isıtıcı
İlan No : | #00150974 |
Kategori: | Seramik Isıtıcı |
Marka: | Efe Kuluçka |
Model Tipi: | EFE-1294 |
Ürün Tipi: | Satılık |
Ürün Durumu: | Sıfır |
Menşei: | Türkiye |
Teslim Durumu: | Stokta Var |
Konum: | Kızlarpınarı Mah. / Alanya / Antalya |
Kısa Detay: | 1 Yıl Garantili |
Satış Detayı: | Kredi Kartına Taksit, Havale / EFT, Kredi Kartı, Kapıda Ödeme |
Efe Kuluçka Makineleri
|
Seramik Civciv Isıtıcı
Konusunun ne kadar önemli olduğunu yetiştiriciler EFE Kuluçka Makinelerine bildirdi ve biz yönetim olarak Kuluçkacı arkadaşlara daha fazla seramik civciv ısıtıcı seçenekleri sunmak istedik. Bu tür seram ısıtıcı cinsleri sadece civciv büyütmede değil, daha sonra küçük çaplı tavuk kümeslerinde kullanılmak üzere sizlere sunulmaktadır. Siyah renk civciv ısıtıcı sadece ısıtır ve ışık vermez. Işık vermediği için civcivler gece uykusundan faydalanarak daha sağlıklı büyüyeceklerdir.
Kargo ücretini alıcı öder: 1 ile 20 ısıtıcı 14TL kapıda ödemeli kargo ücreti.
Seramik civciv ısıtıcı standart E27 duya takılır ve 220 volt ile çalışır, yani bildiğimiz evde kullandığımız ampulleri taktığımız duy. Önemli NOT: elektrikte bağlıyken kesinlikle dokunmayın çünkü çok sıcak olacaktır ve elinizi yakacaktır. Mutlaka önerdiğimiz bir ısı ayarlamalı termostat ile çalıştırın. Direk 220 volt ile çalıştığında sürekli çalışarak çok sıcaklık üretecektir ve civcivlere zarar verecektir.
Seramik Civciv ısıtıcı özellikler:
Boyut: 11.5 * 11.5 * 6 cm
Voltaj: 220 volt / 50 HZ
Isıtma gücü: 400 Watt
Malzeme: Seramik cam
Rezistans: Yüksek kalitede kullanılan nikrom direnç ısıtma teli
Kullanım ömrü: yaklaşık 2000 saat
Duy bağlantısı: E 27 standart duy, plastik duy tercih edilmez
Kullanım alanları:
Civciv büyütmekte mümkün, küçük kümes ısıtmada, civciv büyütme kafesleri, hayvanları kurutmada, solucan teknesinde, kemirgen akvaryum ısıtmada, mantar yetiştirmede, köpek kulübe ısıtıcı ve daha bir çok benzeri alanlarda kullanma imkanları.
Seramik Civciv ısıtıcı için önerilen termostat:
Buradan inceleyiniz: