Paketleme parti acma Masası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00180366
Kategori: Parti Açma Masası
Marka: Sellers
Model Tipi: K-10
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: 15 Gün
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Çekle Şatış, Havale / EFT, Kredi Kartı, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Sellers Metal

Sellers Metal Konfeksiyon Malz. San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Ersin B.

Paketleme parti acma masası 210x280 

Kargo, tekstil ve daha birçok sektörde kullanılan tekniklerden biri paketlemedir. Ürünlerin zarar görmemesi ve kolay taşınabilmesi için dikkatli bir sarılır. Buna da paketleme denir. Paketleme de birçok malzeme kullanılır. Bu malzemeler aşamalı olarak kullanılır. Paketlemenin kolay olması için de paketleme masası tercih edilir.

Paketleme masaları, son zamanlarda en çok tercih edilen masa çeşitlerinden biridir. Çünkü işin hızlı ve kolay şekilde yapılmasını sağlar. Ayrıca düzen oluşturur.

Kargo, tekstil gibi sektörlerde çalışanlar, işlerini kolay ve hızlı yapmak istiyorlarsa paketleme masasına sahip olmaları gerekir.

Paketleme Masası Özellikleri

Paketleme masalarının özellikleri saymakla bitmez. Bu da firmalara birçok avantaj sağlar. Paketleme masası ölçüleri genellikle standarttır. Standart ölçü, 700xmm1800mmx900mm şeklindedir. Ancak bazı durumlarda özel ölçüler de kullanılmaktadır.

Paketleme masaları, steril gerektiren kliniklerde ve polikliniklerde kullanılabilir. Ayrıca tek çekmece ve katlı bariyerli raf özelliği de bulunmaktadır.

Paketleme masasını üretirken istekler de göz önünde bulundurulmaktadır. Işıklı büyüteç ve paketlenen ürünlerin konulacağı yan sepetler de isteğe bağlı olarak eklenmektedir. Bunların dışında paslanma gibi istenmeyen durumlarla karşılaşmamak için yapımında paslanmaz çelik kullanılmaktadır.

Paketleme masasının özellikleri ne kadar artarsa avantajları da o kadar artar. Ancak isteğe bağlı özellikler belirlenirken paketleme çeşidinin ihtiyaçları göz önünde bulundurulmalıdır.

Paketleme Masasını Nereden Alabilirim?

Paketleme masası birçok yerde satılmaktadır. Bu yerlerin başında online alışveriş siteleri gelmektedir. Bazı mağazalarda da bulunmaktadır. Paketleme masasını almadan önce firmalar hakkında araştırma yapmak yararlı olacaktır. Ayrıca referanslar da incelenmelidir.

Paketleme masaları satan firmalardan biri de biziz! İster mağazamızdan isterseniz de web sitemizden alışveriş yapabilirsiniz. 7/24 profesyonel hizmet veriyoruz. Kurulduğumuz günden beri binlerce müşteri memnuniyeti kazandık, kazanmaya da devam ediyoruz. Kaliteli hizmet verebilmek için kendimizi sürekli geliştiriyoruz.

Ürünlerimizde standart ölçüler kullanılmaktadır. Ancak bazı ürünlerimizde isteğe bağlı özel ölçüler de kullanmaktayız. Özel ölçüler kullandığımız ürünlerimizden biri de paketleme masalarıdır. Paketleme masalarının dışında Z bant masa, tekerlekli raflar ve mal koyma rafları gibi ürünlerimiz de bulunmaktadır. Detaylı bilgi almak ve hizmetlerimizden faydalanmak için firmamız ile irtibata geçebilirsiniz

Paketleme parti acma Masası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin