1000 W Metal Levha İçin Fiber Lazer Kesim Tezgahı

50.000
KDV DAHİL Min. Sipariş 1 Adet,

İlan No: #00226541
Kategori: Fiber Lazer Kesim Tezgahı
Marka: ABP Laser
Model Tipi: 1000W
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Kocamustafapaşa Mah. / Fatih / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Leasing'e Uygun, Havale / EFT, Kredi Kartı, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

ABP Lazer

ABP Laser Ltd. Şti

Danışman : Aydın B.

ABP Laser

1000 W Metal Levha İçin Fiber Lazer Kesim Tezgahı 

 

Fiber lazer kesim makinesi esas olarak paslanmaz çelik, karbon çeliği, alaşımlı çelik, yay çeliği, bakır levha, alüminyum levha, altın, gümüş, titanyum ve diğer metal levha için geçerlidir ve yaygın olarak reklam, yüksek basınç / alçak gerilim elektrik dolabı üretiminde kullanılan tekstil makineleri aksesuarları, mutfak aletleri, arabalar, makineler, asansörler, elektrikli aksesuarlar, yay bobin parçaları, metro hattı parçaları ve diğer endüstriler.

Ürün İçeriği

Otomatik odaklama lazer kafası

·         GENİŞ ODAK UZAKLIĞI AYAR ARALIĞI
ODAK ARALIĞI 0,01 MM HASSASİYETLE +10-10'DUR.
·         UZUN SERVİS ÖMRÜ
·         OPTİK KISMIN TOZ KİRLENMESİNİ ÖNLEMEK İÇİN LAZER KAFASININ İÇ YAPISI TAMAMEN YALITILMIŞTIR.
·         KORUYUCU LENSİN KOLAY DEĞİŞİMİ
·         KORUYUCU LENS KOLAY DEĞİŞİM İÇİN ÇEKMECEYE MONTE EDİLMİŞTİR.

QBH KONEKTÖRÜ SINIRSIZ

QBH KONNEKTÖRLÜ ÇEŞİTLİ LAZERLERLE DONATILABİLİR.

AYNI LAZER KAFASI, FARKLI ODAK UZUNLUKLARINDAKİ ODAKLAMA AYNASINI HIZLI BİR ŞEKİLDE DEĞİŞTİREBİLİR, ÇEŞİTLİ GÜÇ İŞLEMLERİNE ADAPTE OLABİLİR VE

FARKLI KALINLIK PLAKALARININ KESİLMESİNİ KARŞILAYABİLİR.

OTOMATİK NETLEME İŞLEVİNİ KULLANARAK, KULLANICI KESİM VEYA KAZIMA İŞLEMLERİNİ DAHA FAZLA ZAMAN KAZANDIRAN VE DAHA İYİ HALE GETİREN KESME

VEYA KAZIMA İŞLEMLERİNE HIZLI VE DOĞRU BİR ŞEKİLDE ODAKLANABİLİR. BU NEDENLE, OTOMATİK ODAKLAMALI BİR LAZER KAFASI KULLANMAK, ÇALIŞMA

SIRASINDA VERİMLİLİĞİNİZİ ARTIRMANIZA YARDIMCI OLABİLİR.

Yaskawa Servo Motor

·         Daha doğru

Konum, hız ve tork kapalı döngü kontrolünü gerçekleştirir; motorun adım adım çalıştırılması probleminin üstesinden gelir;

·         Dönme hızı daha hızlı

Yüksek hız performansı, genel anma hızı 2000 ~ 3000 rpm'ye ulaşabilir;

·         Daptability
Yüksek güçlü anti-aşırı yük kapasitesi, geçici yük dalgalanmaları ve hızlı başlangıç ​​gerektiren durumlar için uygun olan nominal torkun üç katı yükler;

·         Kararlı

Düşük hızda düzgün çalışma, düşük hızda çalışırken adım motoruna benzer kademeli çalışma yok.

Yaskawa Electric, hareket kontrolü alanında profesyonel bir üreticidir. Japonya'da servo motor olan ilk şirket. Ürünleri stabilite ve hızlarıyla bilinir ve maliyet etkindirler. Dünyanın en büyük satışları ve sektörde en çok kullanılan servo markaları. Çin'de Yaskawa yıllarca en büyük pazar payını işgal etti.

Kare boru kaynak yatağı OR-FM

Yüksek mukavemetli, kolay deforme olmaz

Aşağıdaki özellikler, yatağın yüksek mukavemet, iyi stabilite ve güçlü gerilme mukavemeti gibi 20 yıl boyunca deforme olmamasını sağlar.

·         Daha kararlı

·         Dikdörtgen boru 10 mm et kalınlığına sahip ve tüm gövdesi 4.500 kg.
Yatağın iç yapısı, çok kesitli dikdörtgen borular ile kaynaklanmış olan uçak metal petek yapısını benimser. Borunun iç kısmı, yatağın mukavemetini ve gerilme mukavemetini arttırmak, kılavuz yüzeyinin gerilme mukavemetini ve stabilitesini arttırmak ve yatağın deformasyonunu etkin bir şekilde önlemek için takviye nervürleri ile donatılmıştır.

Havacılık Alüminyum Gantry

·         Yüksek tokluk ve süneklik

Havacılık endüstrisi alüminyum profilleri çıkarır ve kirişin genel rijitliğini ve yüzey kalitesini çok iyi hale getirmek için ekstrüzyon kalıplama ve söndürme ısı yaşlandırmasından sonra ince işlemden geçirilir.

·         Yüksek hızlı ve hassas kesim

Alüminyum alaşımın metal özelliklerine dayanan sonlu elemanlar analizi ile optimize edilmiş ışın yapısı, korozyona dayanıklı, hafif, yüksek sertliktir ve lazer işleme sırasında yüksek hızlı hareketi garanti eder ve çeşitli kalıplarda yüksek hızda kesme elde edilebilir tatmin edici doğruluk şartı altında.

·         Daha verimli

Havacılık endüstrisinin alüminyum profil demeti, ekipmanın verimli ve dinamik bir performansa sahip olmasını sağlayarak işleme kalitesini sağlarken işleme verimliliğini de büyük ölçüde artırır.
Havacılık standartlarına uygun olarak üretilmiş ve 4300 tonluk pres ekstrüzyon kalıplama ile oluşturulmuştur. Yaşlanma tedavisinden sonra, gücü tüm portalların en güçlü gücü olan T6'ya ulaşabilir. Havacılık alüminyumunun mukavemeti, plastisitesi, darbeye dayanıklılığı, yorulma performansı ve kaynak kabiliyeti gibi iyi bir performans indeksi vardır, özellikle korozyon direnci.

 

TEKNİK BİLGİLER

 

            ABP-FM 3015

           ABP-FM 4515

           ABP-FM 6015

ÇALIŞMA ALANI

3.000-1.500MM

4.500-1.500MM

6.500-1.500MM

PEPEAT YENİDEN KONUMLANDIRMA DOĞRULUK

+/-0.03MM

+/-0.03MM

+/-0.03MM

KONUMLANDIRMA HASSASLIĞI

+/-0.02MM

+/-0.02MM

+/-0.02MM

MAKSİMUM HAREKET HIZ

80M/MİN

80M/MİN

80M/MİN

LAZER GÜCÜ

[ PHONE HIDDEN ]W

[ PHONE HIDDEN ]W

[ PHONE HIDDEN ]W

ÇALIŞMA MASASI

BIÇAK MASA

BIÇAK MASA

BIÇAK MASA

MAKSİMUM HIZLANMA

1G

1G

1G

 

 

KESME

KAZIMA

İŞARETLEME

KAYNAK

PASLANMAZ ÇELİK

+

 

 

 

KARBON ÇELİK

+

 

 

 

ALÜMİNYUM

+

 

 

 

BAKIR

+

 

 

 

GALVANİZLİ SAC

+

 

 

 

ALTIN

+

 

 

 

GÜMÜŞ

+

 

 

 

NİKEL PLAKA

+

 

 

 

MANGANEZ LEVHA

+

 

 

 

Fiber Lazer Kesim Makinesi Uygulaması

Uygulama tanıtımı

Karbon çelik

KARBON ÇELİĞİ, ÇELİĞE EKLENEN KARBON İNDEKSİNE ATIFTA BULUNAN VE AZ MİKTARDA "SİLİKON, MANGANEZ, SÜLFÜR, FOSFOR" İÇEREN KARBON ÇELİĞİ OLARAK DA ADLANDIRILAN ALAŞIM ÇELİKLERİNDEN BİRİDİR. KARBON ÇELİK, TÜM METAL MALZEMELERDE LAZER KESİM MAKİNESİ KESİMİ İÇİN EN UYGUN OLANIDIR. BUNUN NEDENİ KARBON İÇERMESİ, IŞIK YANSIMASI İÇİN GÜÇLÜ OLMAMASI VE EMİLİM IŞINININ ÇOK İYİ OLMASIDIR. BU NEDENLE, KARBON ÇELİĞİ İÇİN LAZER KESME MAKİNESİ BENZERSİZ BİR ŞEKİLDE DONATILMIŞTIR. AVANTAJI, BU HERHANGİ BİR İŞLEME İLE EŞSİZDİR.

Bakır

Bakır levha, çevre dostu, kullanımı güvenli, işlenmesi kolay ve korozyona karşı son derece dayanıklı, yüksek stabilite, az bakım gerektiren çatı ve perde duvar malzemesidir. Bununla birlikte, bakır yüksek yansıtıcılığa sahip bir malzemedir. İşleme yöntemi yanlış seçildiğinde işleme sonuçları elde etmek zordur

Paslanmaz çelik

mutfak ekipmanları, genel çekme malzemeleri, gaz sobaları, buzdolapları, elektrikli ev aletleri, çamaşır makineleri, kurutucu mikrodalga fırınlar, elektronik bileşenler, çelik borular, dekoratif borular, yapısal borular, borular, yapı malzemeleri, Yeniden taşlama, asansörler, iç ve dış dekoratif malzemeler, pencereler, kapı malzemeleri, kimyasal ekipman, ısı eşanjörleri, kazanlar, tanklar vb.

Galvanizli sac

Galvanizli çelik sac, çelik sac yüzeyinin paslanmasını ve uzatılmasını önlemek için kullanılır ve çelik sacın yüzeyi bir metal çinko tabakası ile kaplanır.

 

Fiber Lazer Kesim Makinesinin Özellikleri

Su soğutucu

Soğutma lazer kaynağı, lazer kafası, çift sıcaklık kontrolü.

Kızak rayı

EN YÜKSEK HASSASİYETE SAHİP EN GELİŞMİŞ TAŞLAMA VE DİŞ YAPMA İŞLEMİ, DAHA YÜKSEK PARALELLİK İÇİN BİR DEFALIK YÜZ TAŞLAMA TEKNOLOJİSİ KULLANIR.

Kaynak yatağı

Yatağın iç yapısı, çok bölümlü dikdörtgen borular ile kaynak yapılan uçak metal petek yapısını benimser. Borunun iç kısmı, yatağın mukavemetini ve gerilme mukavemetini arttırmak, kılavuz yüzeyinin gerilme mukavemetini ve stabilitesini arttırmak ve yatağın deformasyonunu etkili bir şekilde önlemek için takviye nervürleri ile donatılmıştır.

Ray ve Raf

Word marka ray, Yüksek konumlandırma hassasiyeti, düşük aşınma ve uzun vadeli doğruluk. Yüksek hızlı hareket ve fiber lazer kesim makinesi için gerekli olan beygir gücünü büyük ölçüde azaltmak için uygundur. Montaj kolay ve değiştirilebilir.
Aynı seviye malzemenin en yüksek hassasiyeti ile en gelişmiş taşlama ve diş yapma işlemi olan raf rafını içe aktarın. Daha yüksek paralellik ile tek uçlu yüzey taşlama teknolojisini benimsemek.

Fiber Lazer Kesim Makinesi Yükseltmeleri

Lazer koruyucu gözlükler

Lazer koruyucu gözlükler, insan gözündeki lazer hasarını önler veya azaltır.

Duman Arıtma Sistemi

Duman temizleme egzoz sistemi, lazer işleme sırasında oluşan tozu ve gazı temizler ve lazer ekipmanınızın güvenli ve temiz olmasını sağlamak için kokuyu aktif karbon filtresiyle filtreler.

Lazer gücü

Her bir lazerin gücü, özel kesme gereksinimlerine göre değiştirilebilir. Bu şekilde, bir makine çeşitli kesme gereksinimlerini karşılayabilir ve çok amaçlı etkiyi başarabilir.

Lazer kafası Otomatik odaklama

Otomatik odaklanan lazer kafası, lazer kafasının çalışma mesafesine dayanır. Lazer kafasının yüksekliğini kesme iş parçasından uzaklığa göre otomatik olarak ayarlar.

Avantaj

Aynı lazer kafası, farklı kalınlık plakalarının kesimini karşılamak için farklı odak uzunluklarındaki odaklama aynasını hızla değiştirebilir, çeşitli güç işlemlerine uyum sağlayabilir.
Otomatik odaklama işlevini kullanarak, kullanıcı kesim veya gravür yaparken hızlı ve doğru bir şekilde odaklanabilir, bu da kesim veya gravür işini daha fazla zaman kazandıran ve daha iyi hale getirir. Bu nedenle, otomatik odaklama işlevine sahip bir lazer kafası kullanmak, çalışma işlemi sırasında verimliliğinizi artırmanıza yardımcı olabilir.

Önlemler

Odaklanmadan önce Limit çizgisinin kapandığından emin olun
Lazer kafası çıkarıldığında bir kez ayarlamak için manuel ayar gereklidir
Lensin temizlenmesi gerekiyor

1000 W Metal Levha İçin Fiber Lazer Kesim Tezgahı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin