Z Bant masa Konfeksiyon Masası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00199575
Kategori: Konfeksiyon Masaları
Marka: Sellers
Model Tipi: S-ZM002
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Sellers Metal

Sellers Metal Konfeksiyon Malz. San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Ersin B.

Z Bant Masa Konfeksiyon Masası

Tekstil dünyasının vazgeçilmez malzemelerinden biri Z bant masalarıdır. Çünkü dikim sırasında büyük kolaylıklar sağlar. İşçiler kolaylıkla çalışabilir. Z bant masaları, genellikle standart ölçülüdür. Ancak duruma göre özel ölçüler de kullanılabilir.

Z bant masalarının yanında iş sırasında büyük avantaj sağlayan Z bant masa tekstil dikim makine yanı adı verilen masalar da kullanılır. Bu masalar, birçok yönden kolaylıklar sağlar.

Tekstil sektöründe çalışmak isteyenler, işlerini hızlı ve kolay bir şekilde yapmak için Z bant masa ve Z bant masa tekstil makine yanını almalıdır. Böylelikle müşteri potansiyelleri de artmış olur.

Z Bant Masa Tekstil Dikim Makine Yanının Özellikleri

Z bant masa tekstil dikim makine yanı genellikle 4x40x1.20 ölçüsüyle üretilmektedir. Ancak bazı durumlarda özel ölçüler de kullanılmaktadır. Bunun yanında iskeleti çelikten oluşmaktadır. Bu yüzden aşınmalara karşı dayanıklıdır.

İskeleti çelikten olduğu için paslanmalara karşı fırın boya kullanılmaktadır. Bu da Z bant masa tekstil dikim makine yanını daha parlak gösterir. Kullanımın kolay olması için pabuçlu ayar özelliği bulunmaktadır.

Bunların yanında suntalam tabla ve domente avantajları da vardır. Tüm bu özellikler, Z bant masa tekstil dilim makine yanlarını vazgeçilmez hale getirmektedir.

Z bant masa ve Z bant masa tekstil dikim makine yanı sayesinde tekstil atölyelerin hızlı üretim yapılmaktadır.

Z Bant Masa Tekstil Dikim Makine Yanını Nereden Alabilirim?

Z bant masasını ve Z bant masa tekstil makine yanını online alışveriş sitelerinden ve mağazalardan alabilirsiniz. Ancak alışveriş yapmadan önce firmayı araştırmalı ve referansları incelemelisiniz.

Z bant masa tekstil makine yanı satan firmalardan biri de biziz! Tekerlekli raflar ve mal koyma rafları gibi ürünlerimiz de bulunmaktadır. Ürünlerimiz de kaliteli malzemeler kullanmaktayız.

Ürünlerimiz de fırın boya gibi malzemeler kullanarak aşınmalara karşı korumaktayız. Çünkü müşteri memnuniyetine önem vermekteyiz. Kendimizi sürekli geliştirmekteyiz.

Siz de kaliteli Z bant masa tekstil dilim makine yanına ve daha fazla ürünlere sahip olmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 
 

Z Bant masa Konfeksiyon Masası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin