Çekme Basma Test Cihazı kategorisi aramanızda 2 adet ilan bulundu

Çekme Basma Test Cihazı Popüler Ürünler

Çekme basma test cihazı numunelerdeki çekme sıkıştırma testlerini yapmak için kullanılır. Çekme basma test cihazı bağımsız olarak veya birbirine bağlı bir şekilde çalıştırılabilir. Özellikle çelik ekstrüzyon veya demir ekstrüzyonda birçok üretim alanında çekme basma test cihazı kullanılırlar. 

Çekme basma test cihazı kırılana kadar tek bir eksen üzerinde çekme kuvvetlerine bir örnek maruz bırakılarak testlerin yapıldığı temel bir malzeme bilimi aracıdır. Çekme basma test cihazı ile elde edilen sonuçlar, uygulama için malzeme seçimi, kalite kontrolü ve yük altındaki malzemenin davranışını tahmin etmek için kullanılabilir. 

Her zaman ileri teknoloji, kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetini her zaman hedefleyen portalımızdaki firmalar, hem iç hem de dış pazarlarda tanınan Çekme Basma Test Cihazı ile Makina Türkiye'de. Oldukça uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle hemen bir çekme basma test cihazı satın alabilirsiniz. Portalımızda kaliteli tedarikçiler tarafından satışa sunulan çekme basma test cihazı çeşitleri üretilmektedir.