300 Lt Vakumlu Boya Mikseri

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1

İlan No: #00185732
Kategori: Boya Mikseri
Marka: İtas Makine
Model Tipi: DVM300
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu:
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Fevziçakmak Mhl. / Karatay / Konya
Satış Detayı: Havale / EFT

Satıcıyla iletişim kur

Doğtaş Makina

Doğtaş Endüstri Makina San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : İbrahim T.

İTAS Makine DVM300 300 Lt Vakumlu Boya Mikseri Endüstriyel Kalitede Toz ve Sıvı Karışım Çözümleri

İtas Makine DVM300, endüstriyel kullanım için tasarlanmış özelliklere sahip bir vakumlu boya mikseridir. Vakumlu mikserler, ürün içinde meydana gelen hava kabarcıklarını vakum yoluyla absorbe ederek yüksek kaliteli bir karışım elde etmeyi sağlar. Özellikle sıvı ile tozun vakum altında kısa sürede homojen bir karışımının elde edilmesine olanak tanır.

Dayanıklı İnşaat: Mikserin ana gövdesi yüksek alaşımlı karbon çelik malzemeden MIG kaynak yöntemi ile birleştirilmiştir. Gövde, elektro-hidrolik sistem ile hareket eder. Yoğun malzemelerin karışımı esnasında kazan yüzeylerine yapışan ürünler sıyırıcı vasıtasıyla temizlenir. Ürüne temas eden bütün malzemeler komple AISI 304 kalite paslanmaz çelik malzemeden yapılmıştır.

Geniş Kullanım Alanı: Bu mikser, dispersiyon ve homojen karışımın gerektiği birçok alanda kullanılmaktadır. Özellikle toz ve sıvının karıştırılması gereken endüstriyel süreçlerde etkili bir şekilde kullanılır. Farklı viskozitelere bağlı olarak uygun ve etkili motor gücüne sahip olan bu çözücüler, boya, mürekkep, vernik, pigment macunu ve çeşitli petrokimyasal ürünlerin imalatında yaygın olarak kullanılır.

Mikser Özellikleri:

  • Karma Dönüş: Mono hızın yanı sıra, hız kontrol frekans dönüştürücüsü tarafından kontrol edilir. Kullanılan frekans dönüştürücü, kısa bir süre için motorun nominal gücünden daha fazla güç sağlama yeteneğine sahiptir. Karıştırma rotasyonu, standart fabrika ayarlarına göre 0 RPM ile 1500 RPM arasında ayarlanabilir.

  • Hidrolik Kaldırma: Makine, yukarı ve aşağı yönlü olarak herhangi bir yükseklikte karıştırılabilir. Gövde yapısı üzerinde elektro-hidrolik bir sistem bulunur. Bazı modellerde, gövdenin 360 derece döndürülmesi ve çevresindeki kazanlarda hizmet verilmesi mümkündür.

  • İsteğe Bağlı Özellikler: ATEX Bölge 1 EEx dIIB T4 standartlarında patlamaya dayanıklı sistemler, vakum uygulaması, kazan sıyırıcı, yarı veya tam otomatik kontrol sistemleri, PLC kontrol sistemi, kazandaki ürün seviyesine göre otomatik kaldırma ve indirme sistemi ile hız kontrolü gibi seçenekler mevcuttur.

Teknik Özellikler:

  • Model: DVM300

  • Hacim: 300 Litre

  • Çalışma Devri: 1500 rpm

  • Ana Motor Gücü: 11 Kw

  • Sıyırıcı Motor Gücü: 1.5 Kw

  • Vakum Pompası Gücü: 0.75 Kw

300 Lt Vakumlu Boya Mikseri Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin