Kenar Bantlama Makinası Ümraniye İstanbul kategorisi aramanızda 13 adet ilan bulundu

Kenar Bantlama Makinası Popüler Ürünler

Seri Üretimde Kenar bantlama makinaları 

işlemi marangozlukta dayanıklı ve estetik açıdan hoş kenarlar oluşturmak için kullanılan bir işlemin ve bununla ilişkili bir dar malzeme şeridi olan kenar bantlama makinası burada. Kenar bantlama makinası ile yüzeyde elde edilen estetik görüntünün kenarlarda da görünmesi amaçlanarak yapılan kenar kaplama işlemleri için baş-son kesmeli kenar bantlama, cumba makinası, eğri, frezeli, full otomatik, kazımalı kenar bantlama makinası burada. Yükleme boşaltma lifti, köşe yuvarlamalı, lazer, makaslı, sade , 2 üniteli , 3 üniteli, 4 üniteli, 5 üniteli, 6 üniteli kenar bantlama makinası, ebatlama kenar yapıştırma makinası kullanılmaktadır. Yüksek kaliteli ve düşük fiyatlı kenar bantlama makinası sayfamızda. Kenar bantlama makinası ustalık için özellikle zor bir bilim olmasa da, işi çok daha kolay ve daha hızlı hale getiren, işin çoğunu kendi başına halledecek makinadır. Bu, dökme olarak çalışırken veya bir mobilya parçasını birkaç kez tekrarlarken faydalı olabilir. Kenar bantlama makinası malzemeyi besler, kenar bandını söz konusu yüzeye bağlar ve kenarları kırpar. Bu makina mobilyalarınızın kaliteli görünümü için belirleyicidir. Kasa üstlerinin, masaların ve kontrplak panellerin kenarlarına yapıştırma eğilimi gösterir. 

Geleneksel kenar bantlama, sıradan marangozluk aletleri ve malzemeleri gerektiren manuel bir işlemdi. Modern uygulamalarda, özellikle dolap kapıları gibi yüksek hacimli, tekrarlayan üretim aşamaları için, kenar bantlama, sıcak eritmeli bir yapıştırıcı kullanarak otomatik bir işlemle alt tabakaya uygulanır. Sıcak eritmeli yapıştırıcılar su veya çözücü bazlı olabilir ve EVA, PUR, PA, APOA ve PO dahil çeşitli hammaddelerden oluşabilir. Bir substrat primer, yapışkan ile substrat arasında bir bağlayıcı madde olarak da kullanılabilir. Daha kalın kenar bantları, sıkı bir tutkal hattı sağlamak için tipik olarak hafif bir sarsıntı gerektirir. Kalınlığı 0,018 "ila 5 mm arasında değişebilir veya daha fazla olabilir. Kenar bandı uygulayan makineye kenar bandı adı verilir. Kenar bandı, kenar bandını alt tabakaya bağlar, alt ve üst kenarları keser, alt ve üst tabakayı alt tabaka ile aynı hizada keser , artıkları hurdaya çıkarır ve bitmiş kenarı parlatır. Kenar bandının yayılmış bir şekle uygulanması, düz panellerde veya raylarda bulunmayan doğal problemlerin bir koleksiyonunu oluşturur. Kenar yüzündeki ya da üst / alt kenardaki herhangi bir deformasyon ya da düzensizlik, kenar bandı malzemesinden kolayca bağlantı kurar ve tutkal bağ kuvvetini etkiler.

En küçük kenar bantlayıcılar, trim malzemesini iş parçasına basit bir şekilde bağlamakla ilgili birkaç farklı özelliğe sahiptir. Makinelerin en küçüğü arasında, güçlü besleme ve parça yönlendirme mekanizmaları da dahil olmak üzere oldukça rafine özellikler bulunur. Bu tür makinelerde, iş parçası besleme silindirlerinden geçerken sıkıştırma basıncı manuel olarak uygulanır. Önceden yapıştırılmış çıta şeritlerinin kullanımı küçük makineler arasında daha popülerdir, ancak bir kaçı sınırlı üretim için tutkal uygulama sistemlerine sahiptir. Besleme kenar bantlama bantları, bireysel görev yeteneklerinden herhangi birine sahip olabilir ve tek veya çift taraflı olabilir. Bir rulo veya kenar bandı malzemesi şeridi tedarikini tutmak ve beslemek için bir araç, gerekli yapıştırıcıyı kontrol etmek ve uygulamak için bir sistem, yapıştırma-sertleşme süresinde iş parçasını tutmak ve sıkıştırmak için rafine bir sistem, hem öncü hem de son kenar düzeltme, üst ve alt kenar düzeltme, üst ve alt kenar pah kırma veya yumuşatma ve işlenmiş kenarların zımparalanması, parlatılması veya kazınması özellikleri gösterir. Küçük besleme makineleri düz kenar bantlama işlemleriyle sınırlıdır. Çoğu köşe yuvarlama veya şekilli kenar yapamaz. S şeklini kenar bandı gibi özel ürünler için birkaç küçük manuel ya da oldukça otomatik kenar bandı makineleri vardır.

PVC Kenar bantlama makinaları

Günümüzde pazarda yaygın olan çoğu makine, kalınlığı 8 mm ila 60 mm'den fazla olan panellere veya raylara kenar bandı uygulayabilir. Makinelerin her birinin uygulayabileceği iş parçalarının ve kenar bandı malzemelerinin uzunluğu ve genişliği, yalnızca her makine üreticisinin seçtiği belirli pazar segmentine göre değişebilir. Birçok ünite gittikçe daha fazla yönlü hale geliyor. Kenar bandı, kontrplak , sunta veya MDF gibi malzemelerin açık yüzeylerini kaplamak, dayanıklılığı artırmak ve katı veya daha değerli bir malzemenin görünümünü vermek için kullanılır. Kenar bandının ortak ikameleri, yüz çerçevelerini veya kalıplamayı içerir . Kenar bandı PVC, ABS, akrilik, melamin, ahşap veya ahşap kaplama dahil olmak üzere farklı malzemelerden yapılabilir. İhtiyacınızı en iyi şekilde karşılayacak kenar bantlama makinaları sayfamızda bulunmaktadır. Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle Kenar Bantlama Makinası kategorisinde.