430 mm İticili Zemin Yıkama ve Temizleme Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00214987
Kategori: İticili Zemin Yıkama Makinası
Marka: Hako
Model Tipi: 430
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Ziya Gökalp Mah. / Başakşehir / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Tekpas Makina

Tekpas Makina Ticaret Limited Şirketi

Danışman : Enes G.

HAKO 430

430 mm Dar Alan İticili Zemin Temizleme Makinası

 

HAKO 430 Zemin Temizleme Makinesi, endüstriyel ve ticari alanlarda etkili bir şekilde zemin temizliği için tasarlanmıştır. Yüksek temizleme kapasitesi ve geniş siyirici genişliği ile geniş alanları hızlıca temizler. Düşük voltajla çalışan güçlü motoru ve hızlı dönen fırçası sayesinde etkili bir temizlik performansı sunar. Dayanıklı yapısı ve yüksek yere uyguladığı basınç ile zorlu kirleri ve lekeleri kolayca temizler. Çeşitli zemin tiplerinde kullanılabilir ve operatörün iş yükünü azaltır.

 

Teknik Özellikler:

  • Voltaj: 24 V
  • Temiz Su Haznesi: 22 litre
  • Atık Su Haznesi: 26 litre
  • Temizleme Genişliği: 430 mm
  • Temizleme Kapasitesi: 2100 m²/saat
  • Firça Tipi/Adeti: 1 disk
  • Firça Hızı: 140 devir/dakika
  • Siyirici Genişliği: 650 mm
  • Yere Uyguladığı Basınç: 27 Kg

 

Şirketimiz Türkiye geneli satış ve satış sonrası hizmet vermektedir. Teknik servis konusunda bütün Türkiye de hizmetimiz mevcuttur. Makineniz hangi marka olursa olsun bizden yardım alabilirsiniz. Yedek parça isteklerinizde size kolay ve maliyeti az olan orijinal yedek parçalar için teklif gönderebiliriz. Sadece mail adresine isteklerinizi mail atmanız yeterli olacaktır. Size takip edilen iş günü süresince geri dönülecektir. Hizmet verdiğimiz markalar

Fimap temizlik makinaları, Viper temizlik makinaları, CTM temizlik makinaları, IPC temizlik makinaları , Gansow temizlik makinaları, Soteco elektrikli süpürgeler, Taski temizlik makinaları, Nilfisk temizlik makinaları, Karcher temizlik makinaları, Nilco temizlik makinaları, Wetrok temizlik makinaları, Lavor temizlik makinaları, Star temizlik makinaları, Columbus temizlik makinaları, Wirbel Temizlik Makinaları, Ghibli temizlik makinaları, Cleanvac temizlik makinaları, Cleanfix temizlik makinaları, Hako temizlik makinaları, Safran temizlik makinaları, Tennant temizlik makinaları, Commac temizlik makinaları, Plover temizlik makinaları, Power Wash temizlik makinaları, OMM temizlik makinaları, Formula temizlik makinaları, Hazan temizlik makinaları için, orijinal yedek parça fiyat teklifi isteyebilirsiniz. Günümüz çağında artık maliyetler artarak katlanıyorken niye paranızın karşılığını kalite olarak almayasınız. Tek yapmanız mail adresine mail atmak veya Türkiye Geneli telefon numarasından bizlere ulaşmaktır.
 

430 mm İticili Zemin Yıkama ve Temizleme Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin