12 Metre Çelik Platformlu Taşıt Kantarı

Fiyat Sorunuz

İlan No : #00178731
Kategori: Taşıt Kantarı
Marka: Tamçeki
Model Tipi: CP/12
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Rüstem Mah. / Urla / İzmir
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Tam Tartı Makina

Tam Tartı Makina İnşaat ve Otomasyon Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Tamçeki T.

Tamçeki CP/12

12 Metre Çelik Platformlu Taşıt Kantarı

Ülkemizde çok uzun yıllardan beri kullanılmakta olan çelik platformlu kantarlar, tamamen ağır hizmet koşullarına göre dizayn edilmiş, kuvvetli bir yapıya sahiptir. Kantarın taşıyıcı platformu tamamen çelik profillerden imal edilmiştir.

Kamyon ve tır kantarları silo altlarında, fabrika girişlerinde, hammadde alış ve satış kantarı olarak kullanılır. Elektronik kantarlar, tartı programı ile tartı sonuçlarını sistem içinde güvenli olarak saklar. Tartı programı müşteri, malzeme, günlük, aylık ve iki tarih aralığındaki bilgilerin takibini yapar. Her tartı sonunda yazılı tartı fişi çıkışı ile tam ve güvenilir sonuç elde edilir. Kantar istenildiği takdirde firmanızdaki bilgisayar sistemine bağlanabilir. Firmamızın araç kantarları Avrupa’da onaylanmış, CE belgeli ürünler olup, 8-9-10-12-14-16-18 metre ölçülerinde, 40-50-60-80-100 ton kapasitelerinde üretilmektedir. Metreye ve tonaja göre değişen loadcell adetleri, 4-6 ve 8 adet olarak üretilir.

Platform Yapısı

Yük Hücreleri

İndikatör

Bilgisayar Sistemi

Bağlantı Kutusu

Model: Kolonlu Tip
Malzeme: Ana Taşıyıcılı Sistem
Koruma: 2 kat Astar, 1 kat end. boya

Model/Sınıf: Powerload / C3
Çalışma Şekli: Compression / Baski Tip
Gövde: Tamamı Çelik

Model: TA-200 Serisi
Koruma: IP65
Bölüntü Sayısı: 4000

İşlemci: Intel
Software: Windows (Lisanslı)
Yazıcı: Nokta Vuruşlu, 3 Nüsha Tartı fişli

Model: JB Serisi
Koruma: IP65
Bağlantı: Leğimsiz Tip

HARİCİ GÖSTERGE
Tartımı gerçekleştirilen aracın ağırlık bilgisinin dışarıdan da okunabilmesine olanak sağlar. 6 haneli 75mm. rakam yüksekliği ve kırmızı LED ekranı ile rahat kullanım sağlar.

TRAFİK IŞIĞI
Yoğun araç trafiği yaşayan firmaların tercih ettiği trafik ışıkları, tartı programımızdan aldığı komutlar ile araçların kantara giriş ve çıkış zamanlamalarını düzenler.

BARİYER
Kantarın giriş ve çıkışına monte edilen bariyerler, tartılan aracın işlemi bitmeden çıkmaması, bekleyen araçların da kantara giriş yapmaması amacı ile kullanılmaktadır.

KAMERA
Tartım güvenliği açısından tercih edilen kamera sistemleri, araçların tartım esnasında kayıt altına alınmasına, fotoğraflarının çekilerek sistemde saklanmasına yardımcı olmaktadır.

KARTLI ARAÇ TANIMA SİSTEMİ
Kantar girişine ya da çıkışına monte edilen pano ile araçlar kendilerine özel olarak tanıtılan kartları kullanarak tartım işlemini operatöre ihtiyaç duymadan gerçekleştirebilmektedirler.

CP/12

60 t / 20 kg.

3 x 12 m.

4 Adet / 30 t.

 

 

12 Metre Çelik Platformlu Taşıt Kantarı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!