6 Renk Milsiz Ofset Aralıklı Döner Etiket Baskı Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00196147
Kategori: Etiket Baskı Makinesi
Marka: Artı China Makina
Model Tipi: WJPS350
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Artı China Makina

Artı China Makina

Danışman : Recep Ç.

Artı China Makina WJPS350

6 Renk Milsiz Ofset Aralıklı Döner Etiket Baskı Makinası

 
a) Elektrik Kontrol Sistemi: Ana kontrol ünitesi, servo motorları kontrol etmek için DOS sistemi aracılığıyla CPU ile birlikte ithal edilen elektrikli bileşenleri benimser, bu da makinenin yüksek tepki vermesini, doğru çekmeyi, kolay çalıştırmayı ve güvenli çalışmasını sağlar.
b) Şaftsız Sürüş: Makine, silindirleri doğrudan sürmek için servo motor kullanır, bu da hassas yüksek hızlı çalışma garantisi sağlar.
c) Üst Baskı Sistemi: Ana kontrol ünitesinde baskı uzunluğu girildiğinde, her ünite otomatik olarak ön ayar konumuna hareket edecektir. Her ünite bir motor tarafından ayrı ayrı kontrol edilir. CCD görüntü yardımı ile makine üretimini durdurmadan yanal, boyuna ve konik yön kaydı yapılabilir. Bu, baskı kalitesini büyük ölçüde artırır ve üretim israfını azaltır.
d) Baskı Birimi: Her birim bağımsız olarak çalışabilir, bu da üretim verimliliğini büyük ölçüde artırır. Her ünitede dokunmatik ekran bulunmaktadır, rahatlıkla çalışabilirsiniz.
e) Su ve Mürekkep Kontrolü: Makine, su ve mürekkep dengesini, düşük ve yüksek hızda stabiliteyi ve parlak baskı sonucunu sağlayan gelişmiş Amerikan su ve mürekkep besleme sistemini benimser. Su ve mürekkebin birinci baskı merdanesinde bir köprü merdanesi vasıtasıyla mükemmel karışımını ve dengesini sağlayan klasik yapı, malzeme israfını büyük ölçüde azaltmıştır. İlk olarak Çin'de kullanılan yüzer baskı merdanesi, baskıdan mürekkep çubuğunu ve hayaleti etkili bir şekilde önler. Bu makinede film ve kağıda kolayca basılabilir.
f) Yağlama Sistemi: Makine, makinenin doğruluğunu ve hizmet ömrünü sağlamak için otomatik olarak çevrimli yağ besleme sistemini kullanır.
g) Bilgisayar kontrollü otomatik ve manuel kalıp takma ve sökme sistemi kalıp değiştirme süresini kısalttı ve makinenin güvenlik seviyesini artırdı. (6 renk için plaka değişimi sadece 6 dakikaya ihtiyaç duyar)
h) Japon menşeli SMC Pnömatik debriyaj basınç kontrol sistemi, makinenin sorunsuz ve doğru çalışmasını sağlar; Japon Fujikoshi üç noktalı süspansiyon yatağı tarafından yapılan iki kez kavrama, PS plakasının ve su battaniyesinin tamamen önceden mürekkeplenmesini ve ardından preslenmesini sağlar, bu da baskı öncesi kağıt israfını büyük ölçüde azaltır.
i) Silindirlerin saat 7 pozisyonunda düzenlenmesi, yüksek hassasiyetli servo sürücü, çift kavrama kontrolü ve renk kaybı önleme sistemi, makinenin yüksek kalitede baskılar ve rekabet gücü olmasını sağlar.
j) Yeni mürekkep çeşmesi bölme yapısı, mürekkebi ayarlamak daha kolay, baskı süresini ve kağıt israfını azaltıyor. 
k) Bu makine ayrıca, makinenin çok işlevli olmasını sağlamak ve pazarlama rekabet gücünü artırmak için otomatik mürekkep hacmi kontrol sistemi, flekso yok etme, soğuk damgalama ünitesi ve döner kalıp kesme ünitesi ile donatılabilir.
 
Öğeler
Özellikler
Birim
Maks. Web Genişliği
370
mm
Maks. Baskı Alanı (W*L)
340*345
mm
Gevşeme Ağının Çapı
600
mm
Web Sarma Çapı
600
mm
Baskı Malzemesinin Kalınlığı
60-350
g/m2
Baskı Uzunluğu
170-345
mm
Baskı Hızı
30-180(Baskı malzemesinin uzunluğuna ve kalitesine bağlı olarak)
kez/dk
Güç
6 renk için 29.8 ( 4.7/renk)
KW (üç fazlı 380V) 50/60HZ
UV
4,8/renk
KW (üç fazlı 380V)
Genel boyutları
6 renk için 10000*3600*1900(L*W*Y) 
mm
Makina ağırlığı
6 renk için 13000
kilogram
 
Not:
a) Baskı hızı, baskı malzemesinin uzunluğuna ve kalitesine bağlıdır.
b) Vakum emme cihazını seçerseniz, malzemenin minimum genişliği 160 mm'dir.

6 Renk Milsiz Ofset Aralıklı Döner Etiket Baskı Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin