800x2300x8000 mm Lpg/Lng Tünel Tipi Elektrostatik Boya Fırını

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1

İlan No: #00185553
Kategori: Tünel Tipi Toz Boya Fırını
Marka: Boymak
Model Tipi: TFL 800/8000
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Cumhuriyet Mah. / Çayırova / Kocaeli
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Bm Boya Makina

Bm Boya Makina İmalat. San. Tic. Lti. Şti.

Danışman : Boymak M.

Boymak TFL 800/8000
800x2300x8000mm Lpg / Lng Tünel Tipi Elektrostatik Boya Fırını
 

BOYMAK Tunnel Type Pişirme ve Kurutma Fırınlarında pişirme işlemi görecek iş parçasının fırın konveyörüne asılarak pişirilmesi prensibine dayanır. Bu tür fırınlarda iş parçası konveyöre asıldıktan sonra parçanın kalınlığına ve m2 alanına göre belli bir hızla giderken pişirilmesi veya kurutulması sağlanmaktadır.

BOYMAK Tunnel Type Pişirme ve Kurutma Fırınları uzman mühendislik kadromuzla özel olarak dizayn edilmektedir. Demonte olarak imâl edilmektedir. Bu özelliği sayesinde kolaylıkla montajı yapılmakta, istenildiği takdirde başka alanlara taşınmaktadır.

Endüstride yüksek kapasiteli olan işletmeler tarafından tercih edilmektedir. Tunnel Type Pişirme ve Kurutma Fırınları beyaz eşya, otomotiv, inşaat, tarım makineleri, alüminyum sanayi gibi çeşitli sektörlerde kullanılmaktadır.

ISITMA ÜNİTESİ

BOYMAK Isıtma Eşanjörleri maksimum verim minimum yakıt sarfiyatı esasına göre dizayn edilmektedir. Fırın arka kısmına monte edilen termobloklarımız fırın ısısını ortam sıcaklığından + 230 ºC ye çıkarabilmektedir. BOYMAK Isıtma Eşanjörleri 310 kalite Paslanmaz Çelik malzemeden imal edilmektedir ve 1000 ºC ye kadar dayanıklıdır.

Termoblokta kullanılan duman boruları normalize edilmiş Dikişsiz duman borusudur. Termoblok yanma odası içersine konulmakta etrafı 150mm. kaya yünü ile tecrit edilmektedir. Yanma odasına termoblok arızalarına karşı müdahale kapağı mevcuttur. Yanma odasında
ısıyı fırın içersine dağılan türbin fanı bulunmaktadır. Termoblok üzerinde bulunan gözetleme deliği sayesinde yanma verimliliği kontrol edilmekte ayrıca Termoblok içerisindeki gaz ve motorin sıkışmalarına karşı önlem alınmaktadır.

Tunnel Type pişirme ve kurutma fırınları sandviç paneller halinde şasi üzerine kurularak demonte halde imal edilmektedir.
Pişirme fırınının iç kısmına gelen bölümü 1.2mm ST 37 Galvaniz, dış kısmına gelen bölümü 1.2 mm ST 37 malzemeden imal edilmektedir. Fırın dış sacı elektrostatik toz boya ile kaplanmakta ve korozyon direnci artırılmaktadır.

Pişirme fırını panelleri standart olarak 150mm izolasyon malzemesi ile tecrit edilmektedir. Fırın panellerinin iç kısmına gelen bölümü 50mm. kaya yünü, dış kısmına gelen bölümü 120mm. cam yünü ile tecrit edilmekte, pişirme fırınındaki bu yalıtım özelliğinden dolayı ısı kayıpları ortam sıcaklığının ( + - 10) , derece üzerine çıkmamaktadır. Bu sayede pişirme fırınlarımız daha az yakıt tüketmekte ve çalışma ortamını gereğinden fazla ısıtmamaktadır. Pişirme fırını içersinde hava sürkilasyonunu sağlayan radyan tip vantilatör bulunmakta, fırın boyunca uzanan hava kanalları ve kanallar üzerine yerleştirilmiş menfezler sayesinde fırın içersinde homojen bir ısı dağılımı gerçekleştirilmektedir.

Tünel tipi pişirme fırınlarında giriş ve çıkışında iki adet sürgülü kapı bulunmaktadır. Bu kapılar parça büyüklügüne göre otomatik veya manuel olarak ayarlanmaktadır. Bu sayede gereksiz ısı kayıplarının önüne geçilerek tasarruf sağlanmaktadır.

Isı kontrolü fırın içersine yerleştirilen termokub vasıtası ile yapılmaktadır. BOYMAK Tunnel Type Pişirme Fırını, istenilen dereceye geldiğinde otomatik olarak sinyal vermekte ve ısı kontrol panosu üzerinde bulunan dijital saat vasıtası ile 0 - 250 °C'ye kadar ayarlanabilmektedir.

 

800x2300x8000 mm Lpg/Lng Tünel Tipi Elektrostatik Boya Fırını Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin