Barkod Etiketi Türkiye kategorisi aramanizda 1 adet ilan bulundu

Barkod Etiketi Popüler Ürünler

Barkod Etiketi Fiyatları

Depolamadan ilaca, yerel hükümet ofislerine kadar sayısız sektördeki işletmeler, organizasyonlar ve kurumlar barkod etiketi kullanmaktadır. Barkod etiketi veri toplama için, envanter veya varlık yönetimi, biletleme, perakende satış, hasta kimliği, reklam ve çok daha fazlası için olsun, çok düşük maliyetli bir teknolojidir. Herhangi bir mağazadan bir ürün satın aldığınızda, üzerinde farklı numaraların çeşitliliği ile birlikte ince siyah çizgiler içeren barkod etiketi burada.

Barkod etiketi üzerinde yer alan bu küçük siyah çizgilerin genişliklerine dayanan veri ve bilgileri okumak için kullanılır. Barkod etiketi tüketici yaşamının hemen her alanında giderek daha yaygın hale geliyor. Tıp reçeteleri, kütüphane kitapları ve farklı gönderilerin takibi, barkod etiketi kullanılabileceği diğer yollardır. Barkod etiketi teknik tanımı, taranabilir, görsel bir yüzeyde makineyle okunabilen bir bilgi biçimidir. Barkod Etiketi bilgileri doğrudan okuyan özel bir tarayıcı kullanılarak okunur.

Barkodlu sistemde kullanılan barkod etiketi çeşitleri portalımızda. Her barkod makinasına göre üretilen farklı ebattaki çeşitleri ve farklı fiyattaki barkod etiketi bu sayfada. Paketlemede ambalajın üzerine uygulanan barkod etiketi sarf malzemesi çeşitleri ve farklı formlardaki barkod etiketi Makina Türkiye'de.

Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin