Biçerdöver kategorisi aramanızda 7 adet ilan bulundu

Biçerdöver Popüler Ürünler

Biçerdöver Nedir? 

1835 yılında icat edilmiş çok fonksiyonlu bir makinadır. Tarım sektöründe tarım arazileri üzerinde hasat işlemlerinde kullanılır. 1835 yılında icat edilmiş harika bir üründür. Biçme , dövme , harmanlama ve temizleme işlerimlerini tek br makina ile yapabilme imkanı sunan bir makinadır. Üç farklı hasat işleminin tek bir makina ile yapıldığı , biçme , dövme , hasat işlerini kısa sürede yapmayı sağlayan ideal bir modeldir.

Günümüz teknolojisi geliştikçe her sektörde olduğu gibi tarım sektöründe de makinalar üzerinde olumlu etkisi oldu. Yüksek performans sağlayan , iş yükünü hafifleten , yapılan hasat işleminden verim sağlayan , kaliteli hasat yapmaya yardımcı olan makina modelleri geliştirildi. Bu hasat makinası tarım arazileri üzerinde kullanılır , ekinleri keser , ekinlerin tanelerini birbirinden ayırır , ekinlerin saplarını balya halinde hazırlayan mükemmel bir makinadır. Biçme, dövme, harmanlama ve temizleme işlemlerini bir arada gerçekleştiren makinanın özel aletleri vardır. Makinanın döner kanatları ekinleri diplerinden keser , kesilen bitkiler elevatörün bulunduğu yere gönderilir , sonra tambur bölümüne taşınır . Tamburda ekinlerin tanecikleri harman olur . Sonra taneciklerden ayrılan saplar makinanın arka kısmına gönderilir ve saplar balyalar halinde hazır bir şekilde dışarı atılır . El gücüyle yapıldığında yorucu olan hasat işlemi makina kullanımı sayesinde kısa sürede verimli bir şekilde gerçekleşmiş olacaktır. Zamanı etkin bir şekilde kullanmanızı , hasattan çok fazla verim almanızı , iş yükünüzü hafifletmenizi sağlarsınız.Bitkiler hiç zarar görmeden hasat edilir ve kaliteli bir hasat meydana gelir. Hasat , biçme , dövme işlerinizi tek bir makina ile yaparak makina alımından tasarruf edersiniz.Hasat işinizi kolaylaştırmak istiyorsanız , yüksek kaliteli standartlarında bir verim almaksa niyetiniz hemen sitemizdeki ilanları inceleyerek tüm modellerini inceledikten sonra mutlaka ihtiyacınıza uygun bir modeli hemen bulabileceksiniz.

Teknolojinin hızla gelişmesinden dolayı hasat makinaları üzerinde de pozitif gelişmeler oldu . Mesela her tarım arazisinin alanına uygun bir modeli hemen portalımızda bulabilirsiniz.Yaptığınız hasat alanına göre uyumlu bir makinaya anında ulaşabilirsiniz. Günlük çalışma sürenize , hasat yapılması gereken süreye , balyalama miktarına her çiftçinin çalışma ihtiyacına uygun bir makina modelini bu sayfadan inceleyebilirsiniz.Geleneksel tüm tarım uygulamaları artık çok geride kaldı . Günümüz tarım uygulamaları için ihtiyacınız olan tüm makina modellerini çok rahatlıkla bu sayfadan bulabilirsiniz. Hasat yaparken toprak , bitki  zarar görmeden bir hasat yapabilir uzun uğraşlar vermeden kısa sürede hasatınızı tamamlayabilirsiniz. Ekim için verdiğiniz çabalarınız boşa gitmeyecek , tüm hasat işleri için gereken malzeme ve makinları bu sayfada bulabileceksiniz.Sektöründe tecrübeli firmalar tarafından üretilmiş sağlam makina modellerini bularak uzun yıllar kullanabileceğiniz birbirinden farklı modeller burada.Zengin ürün çeşitliliği sayesinde makina alırken hiç zaman kaybetmeden istediğiniz ürünü bulacak hemen sipariş edebileceksiniz.Her çiftçi tarafından öğrenilip uygulamaya geçebileceği makinaları kullanmak çok basit . Tarım arazisi üzerindeki hasat edilecek bitkilerin yapısı bozulmadan tanecikleri birbirinden ayırır . Uzun yıllar kullanıma uygun bir çok modeli portalımızdan hemen bulabilirsiniz. Sektöründe tecrübeli firmaların hasat makinlarını bu sayfadan görebilir hemen firmalarla iletişime geçebilirsiniz.

Makinadan daha fazla verim almak istiyorsanız kullanım sırasında dikkat etmeniz gerken kullanım şekilleri vardır. Hasatı yapılacak bitkinin olgunlaşması gerekir , hasat ibasına dikkat edilmeli gece kesinlikle yapılmamalı gündüz ibasında yapılmalı ,eğer rüzgarlı bir hasat zamanı olduysa ve rüzgar şiddetli bir halde esiyorsa hasata ara vermeli , makina hasata başlamadan önce kontrol edilmeli ve bakımları yapılmalı bakımı yapılmamış makina ile hasata başlamak tehlikeli bir iştir.Eğer uygulama başlamadan önce bu hususlara dikkat edersek verimli bir hasat yapılmış olacaktır.Hasat taneciklerinin  kaybını önlemek için araazinin bir önceki hasatında yaşanan işlemleri göz önünde bulundurmalısınız , her bitki türü için uygun makina ayarı uygulanmalı , makina kullanımı hakkında ve ekim arazisi hakkında bilgi sahibi olmalı ve uygun çalışma uygulaması yapılmalı . 

Tüm bitki türlerini hasat edebilen makinaları , en ucuz makina modellerini , birbirinden ünlü markaların ürünlerini portalımızdan incleyebilirsiniz.Toptan sipariş vermek isterseniz , anında firmaların iletişim bilgisine ulaşmak isterseniz , makinalar hakkında detaylı bilgi almak isterseniz hemen ilanlarımızı inceleyerek ihtiyacınız olan tüm bilgilere hemen sahip olabilirsiniz.Kiralık , satılık , toptan , fiyat avantajlı , ödeme kolaylığı olan tüm makina çeşitleri bu sayfada.