Flexo Baskı Makinesi Eyüp İstanbul kategorisi aramanızda 8 adet ilan bulundu

Flexo Baskı Makinesi Popüler Ürünler

Flexo Baskı Makinesi Avantajları

Esnek bir kabartma plakayı kullanan bir baskı işlemi şeklidir. Esasen plastik, metalik filmler, selofan ve kâğıt dahil olmak üzere hemen hemen her tür alt tabaka üzerine baskı yapmak için kullanılabilecek modern bir tipo versiyonudur. Çeşitli gıda ambalajlama türleri için gereken gözenekli olmayan yüzeylere baskı yapmak için yaygın olarak flexo baskı makinesi kullanılır. 

Bu geleneksel baskı yöntemi, oluklu mukavva, selofan, plastik, etiket stoğu, kumaş ve metalik film de dahil olmak üzere hemen hemen her tür substrat üzerinde kullanılabilir. Ürün son teknoloji teknikleriyle, kalite güvence altına alınmış bileşenler kullanılarak üretilir. Sıfır ve ikinci el seçenekleriyle ihtiyacınıza en uygun ürün siparişini kolaylıkla verebilirsiniz. Fleksografi mürekkepleri birçok emici ve emici olmayan malzemeye baskı yapabilir. Flexo baskı makinesi aşırı yüksek baskı hızlarında çalışır, çok çeşitli alt tabaka malzemelerine baskı yapar, az bakım gerektiren maliyet ekipmanını kullanır, nispeten düşük maliyetli sarf malzemeleri kullanır, uzun süreli koşular için idealdir.

Flexo Baskı Makinesi tüm orta ve uzun vadeli baskı uygulamaları için bugün piyasada bulunan en verimli ve tutarlı baskı araçlarından biridir. Bir flexo baskı makinesi görüntüleri çok çeşitli yüzeylere basmak için esnek fotopolimer baskı plakaları kullanır, bu da büyük hacimli gereksinimler için en verimli yöntemlerden biridir.