Döner Arabalı Vinç Türkiye kategorisi aramanızda 5 adet ilan bulundu

Döner Arabalı Vinç Popüler Ürünler

Döner Arabalı Vinç Nedir

Bu sistem yükleri kolayca ve güvenle taşımanıza ve kaldırmanıza yardımcı olabilir. kolay montajlı ve kolayca kullanılan bu ürün ile en zorlu koşullarda bile yüksek performans elde edebilirsiniz. I kirişli veya köprülü vinç sistemlerinin uygulama için uygun olmadığı veya sistem için gerekli yarıçapın olduğu yerlerde kullanım için uygundur. Vinç, U veya S şeklindeki kirişlerin etrafında sorunsuz bir şekilde hareket edebilir. Ana şase üzerinde, makaralı yatakların monte edilmesini sağlar, böylece vinç, sorunsuzca dönebilir. Troley ile kaldırma grubu arasına, kaldırma grubunun dönmesi amaçlı, yuvarlatılmış ray üzerinde dönebilen araba ile yük traversinin istenilen açıda döndürülmesini sağlar. Uzun yüklerin çevrilmesi amacıyla kullanılır. 

Vinçler;  insan gücü, elektrik enerjisi veya akaryakıt ile çalışır. Motor gücünün dişli çark sistemi yardımıyla mevcut halatın yukarı veya aşağıya hareketi vinçlerin çalışma prensibini oluşturur. Motordan alınan ilk hareket, dişli çark sitemine şaft yardımıyla aktarılır. Dişli çark sisteminde oluşan güçle makara sistemi hareket ettirilir. Makara üzerinde çelik halat ve halatın ucunda da kanca bulunur. Portalımızda kaliteli tedarikçiler tarafından satışa sunulan ürün çeşitleri üretilmektedir. Ürün son teknoloji teknikleriyle, kalite güvence altına alınmış bileşenler kullanılarak üretilir. Sıfır ve ikinci el seçenekleriyle ihtiyacınıza en uygun ürün siparişini kolaylıkla verebilirsiniz. Ürünler esnek üretim ile çok çeşitli malzemeleri işlemek için tasarlanmıştır.

Kolay ödeme seçenekleriyle Makina Türkiye üzerinden satın alabileceğiniz ürün çeşitleri kalitelerine göre oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Yüksek kaliteli, düşük fiyatlı ürünler için portalımızı ziyaret edin. Her bütçeye uygun ürün için sayfamızı inceleyiniz. Hatta dilerseniz makina satıcılarıyla iletişime geçebilirsiniz. Sayfamızı ziyaret edip ihtiyacınıza ve cebinize en uygun olan makinayı tedarik edebilirsiniz. İstediğiniz makina uygun fiyat seçeneğiyle burada. Ürünlerimiz sizlere garantili olarak burada sunulmaktadır. Farklı Döner Arabalı Vinç gruplarına portalımız üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı anda çok fonksiyonlu ürün grupları mevcuttur. Üretimin hızlanmasına ve maliyetin en aza indirgenmesine yardımcı olur.