Folyo Kapatma Makinası Türkiye kategorisi aramanızda 44 adet ilan bulundu

ALM-60 PLC Kontrollü Alüminyum Folyo Kapatma Makinası

Silver Enginer | ALM-60

Manuel Folyo Kapatma Makinası 250-400 Adet / Saat

Görkem Makina | GM-FK

800-900 Adet/Saat Folyo Kapatma Makinası

Görkem Makina | GM-OKY-1

SEZ 17 Draje Çikolata Dolum Ve Kapatma Makinası

Sezmak | SEZ 17

Pnömatik Folyo Kapatma Makinesi

Folmak Makine | FLM 4000

Otomatik Folyo Kapatma Makinası

Tet Makina | T-FK001

Aliminyum Folyo Yapıştırma Makinası

Tet Makina | T-FY001

Tet Makina Otomatik Folyo Kapatma Makinası

Tet Makina | T-FK002

Islak Mendil Folyo Yapıştırma Makinası

Tet Makina | T-FK004

Takviyeli Aliminyum Folyo Kapatma Makinası

Tet Makina | T-AK001

Kazan Folyo Kapama Makinası

Tet Makina | T-FK003

Yarı Otomatik Streç Dilimleme Makinası

Özka Makina | OM-OD002

Kapak İçi Folyo Çakma Makinası

Şenbay Makina | ŞNB

Zeytin Kavanoz Naylon Mühürleme

Şenbay Makina | ŞNB FMM09

Toplam 2 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Folyo Kapatma Makinası Popüler Ürünler

Folyo Kapatma Makinası Çeşitleri

Folyo kapatma makinasında işlem aşamaları şu şekildedir. Önce folyo kapatma makinası için kap seçilir, kap seçiminde en önemli husus materyaldir. Plastik ve cam kaplar indüksiyona uygun iken metal ambalajlar folyo kapamaya kesinlikle uygun değildir. Daha sonra folyo kapatma makinaları için kapak seçilir. Kapak seçiminde de aynı şekilde metal olmayan ve vidalı yani çevirerek kapatılan kapakları tercih etmeliyiz. Artık bidon, şişe ya da kavanoz üreticileri seçenek olarak kapakların içinde endüksiyon folyosunu hazır şekilde üretiyorlar. Bu sayede folyoları tek tek kapakların içerisine koymanıza gerek de kalmıyor. Her folyo her kaba yapışmaz. Folyo kapatma makinaları için bu husus çok önemlidir. Ayrıca uygulama sonrası kolayca iz bırakmadan çıkartılabilen ya da ancak delinerek yırtılarak çıkartılabilen folyo tipleri olduğu gibi, kap içi hava basıncını sabit tutan ventilli folyolar da bulunmaktadır.

Bundan sonra ise ürün kaba doldurulur ve kapak sıkıca kapatılır. Dolum yapıldıktan sonra kapaktaki folyonun alüminyum yüzeyi kabın ağız kısmına, karton ya da köpük kısmı ise kapağın iç kısmına gelecek şekilde yerleştirilmiş olması gerekmektedir. Folyo kapatma makinası ayarları yapılır ve uygulamaya geçilir. Endüksiyon makinası altına getirilen kapak sıkıca yerine yerleştirilir ve baskı uygulanmaya başlanır. Bir süre bekledikten sonra makina çekilir ve folyonun yapışkanlığı kontrol edilir. Oldukça uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle hemen bir folyo kapatma makinaları satın alabilirsiniz. Portalımızda kaliteli tedarikçiler tarafından satışa sunulan folyo kapatma makinası çeşitleri üretilmektedir. Folyo kapatma makinaları son teknoloji teknikleriyle, kalite güvence altına alınmış bileşenler kullanılarak üretilir.

Folyo Kapatma Makinası Fiyatları 

Sıfır ve ikinci el seçenekleriyle ihtiyacınıza en uygun folyo kapatma makinaları siparişini kolaylıkla verebilirsiniz. Türkiye’nin önde gelen folyo kapatma makinası üreticileri ile iletişime geçmek ve satın almak için sayfamızı ziyaret edin. Folyo kapatma makinası çeşitli modelleri ile sayfamızda sizleri bekliyor. İhtiyacınıza en uygun folyo kapatma makinası tespit etmek ve satıcısıyla iletişim kurup bilgi almak için hemen sayfamızı ziyaret edin. Her bütçeye uygun folyo kapatma makinasına ulaşabilmek ve inceleyebilmek için hatta dilerseniz satıcılarıyla iletişime geçebilirsiniz. Folyo kapatma makinası seçenekleri ve detaylı ilanları fiyat seçenekleri ile burada. Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle Kapak Kapatma Makinası başlığı altındaki Folyo Kapatma Makinası kategorisinde.