Gezer Köprülü Vinç Manisa kategorisi aramanızda 1 adet ilan bulundu

Gezer Köprülü Vinç Popüler Ürünler

Gezer Köprülü Vinç Nedir

Ağır yükleri kaldırarak onları özellikle zorlu işler ve geniş açıklıklar için ideal bir çözüm haline getirir. Ana parçaları köprü kirişleri, uç kamyonlar, kaldırma mekanizmalı araba ve operatör kabini veya askı kontrolüdür. Dikkatli onarım ve bakım, güvenli vinç işlemleri için çok önemlidir. Ağır cisimlerin dikey olarak kaldırılmasını ve yatay taşınmasını sağlamak için kaldırma kancalarına veya diğer kaldırma cihazlarına sahip bir kaldırma makinesidir. Tek kirişli tipi hemen hemen her uygulama için esnek vinçtir. Düşük tavanlı binalarda bile, 16 tona kadar olan yükler ve 39 m'ye kadar olan açıklıklar için etkin malzeme akışı çözümleri elde edilebilir. Normal olarak, bu yük aralığındaki tek kirişli vinçler için tavanların altındaki güvenlik boşlukları gerekli değildir. Bu, mevcut alanın en uygun şekilde kullanılmasını sağlar veya ek bina yüksekliği maliyetlerinden tasarruf sağlayabilir. Tek kirişli hareketli vinçler, çeşitli ana kirişli bağlantı çeşitleri nedeniyle farklı bina uygulamalarına uyum sağlar. Uygun vinç boyutları optimum en yüksek kanca konumlarına ulaşmaya yardımcı olur. Yuvasının genişliğini çalıştıran ve taşıyıcıları kullanarak vinci ileri ve geri hareket ettiren ana yapısal bileşen olan yük taşıyıcı kiriştir. Bina yapısının tasarımına ve asansörü yapmak için gereken gereksinimlere bağlı olarak en üst düzeyde veya altında çalışacak şekilde tasarlanabilir. 

Vinç köprüsünün ana yatay kirişi, arabası destekleyen ve uçtaki kamyonlar tarafından desteklenir. Bu tarz köprü vinci, bir binanın uzunluğu boyunca yükseltilmiş bir pist sistemi üzerinde çalışmaktadır. Hem tek hem çift kirişli köprü düzenlemesinde mevcuttur. Ek olarak, köprü vinçleri üç eksenli kanca hareketi üzerinde çalışır. Bu, yükleri çok nazikçe konumlandırmak ve yerleştirmek için gereken esnekliği sağlar. Her türlü atölyede veya fabrikada kullanılmak üzere tasarlanan en gelişmiş bir tiptir. Aşırı ağır yükleri kaldırabilecek çeşitli kapasitelere sahip yüklerde yükleri veya çeşitli kapasiteleri yönetmek için güvenilir stabilite ve verimlilik sunar. Genellikle atölyede, depoda ve bahçede çalışan bir tür malzeme kaldırma ekipmanıdır. Çünkü yüksek bir çimento kolonunun her iki ucunda veya bir köprü biçiminde metal bir stentte bulunur. Gezer köprünün köprüsü, vagonun her iki tarafına yerleştirilen raylar boyunca uzunlamasına uzanır, bu, malzemeleri yüzey ekipmanı tarafından engellenmeden kaldırmak için köprünün altındaki alandan tam olarak faydalanabilir. En çok kullanılan, en çok sayıda kaldırma makinesidir. Farklı makina gruplarına portalımız üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı anda çok fonksiyonlu ürün grupları mevcuttur. Üretimin hızlanmasına ve maliyetin en aza indirgenmesine yardımcı olur. Firma iletişim bilgilerini kullanarak ürünler hakkında bir çok sorunun cevabına ulaşabilirsiniz. Verilerimiz ve sayfamızda olan ürün  içerikleri güncel bilgilerdir. Makine özellikleri ve teknik bilgilere en hızlı en kolay ulaşabileceğiniz sayfa burada. Portalımız bir çok ürün ve firma bilgileriyle gelişmiştir. Sektöründe tecrübeli güvenilir ve kaliteli firma bilgileri portalımızdadır.

Sitemizde üst kısımdaki arama motoru çubuğuna aradığınız makina parça, ekipman, ataşman, yedek parça, cihaz, alet ve sanayi ürünlerinin birçok çeşidini bulabilirsiniz.  Türkiyenin Dünya pazarlarına açılan penceresi konumunda olan Makina Türkiye sitesi daima en güncel ürünleri en hızlı şekilde listelemekte ve alıcıyla satıcıyı en ekonomik maliyetlerle buluşmalarını sağlamakta. Müşterinin talebini karşılayan çeşitli özelliklerde makul fiyatlara temin edilebilir. Uygulamanıza ve bütçenize uyacak şekilde kanıtlanmış ürünler ve ileri teknolojiler sayfamızda. Güvenilirlik, çok yönlülük ve hassasiyet sağlar. Her zaman ileri teknoloji, kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetini her zaman hedefleyen portalımızdaki firmalar, hem iç hem de dış pazarlarda tanınan ürünleri ile Makina Türkiye'de. Oldukça uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle hemen bir makina satın alabilirsiniz. Portalımızda kaliteli tedarikçiler tarafından satışa sunulan ürün çeşitleri üretilmektedir. Ürün son teknoloji teknikleriyle, kalite güvence altına alınmış bileşenler kullanılarak üretilir. Sıfır ve ikinci el seçenekleriyle ihtiyacınıza en uygun ürün siparişini kolaylıkla verebilirsiniz. Ürünler esnek üretim ile çok çeşitli malzemeleri işlemek için tasarlanmıştır. Kolay ödeme seçenekleriyle Makina Türkiye üzerinden satın alabileceğiniz ürün çeşitleri kalitelerine göre oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Yüksek kaliteli, düşük fiyatlı ürünler için portalımızı ziyaret edin. Her bütçeye uygun ürün için sayfamızı inceleyiniz. Hatta dilerseniz makina satıcılarıyla iletişime geçebilirsiniz. Sayfamızı ziyaret edip ihtiyacınıza ve cebinize en uygun olan makinayı tedarik edebilirsiniz. İstediğiniz makina uygun fiyat seçeneğiyle burada. Ürünlerimiz sizlere garantili olarak burada sunulmaktadır.