Bilardo Masası kategorisi aramanızda 8 adet ilan bulundu

Bilardo Masası Popüler Ürünler

 

Bilardo masası, genellikle dikdörtgen bir yapıda olan ve özel bir yeşil yüzeyle kaplanmış oyun alanına sahip olan bir mobilya parçasıdır. Bilardo masaları, bilardo oyunlarının oynandığı, topların hareket ettiği ve deliklere yönlendirildiği bir oyun platformu sağlar. Bilardo masaları çeşitli türlerde ve boyutlarda olabilir, ancak en yaygın olanları sekiz top, dokuz top ve on bir top bilardo oyunları için kullanılan masalardır. Birbirinden farklı birçok bilardo masası seçeneği bulunmaktadır. Bunlardan bazıları arasında ahşap bilardo masaları, profesyonel bilardo masaları, salon tipi bilardo masaları ve ev tipi bilardo masaları bulunmaktadır.

Eğlence sektöründe rağbet gören kapalı salon oyunu olan bilardo sayfamızda. Bilardo oyun parklarının vazgeçilmez parçasıdır. Amerikan bilardo masası, bilardo aksesuarı, jetonlu bilardo, rus bilardo masası, snooker masası, üç top bilardo masası gibi bilardolara sayfamızdan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Kaliteli ve çeşitli firmaların ürünlerine ulaşabilir, satıcıyla birebir iletişime geçebilirsiniz. Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle  masa ve salon oyunları başlığı altındaki Bilardo kategorisinde. 
Bilardo masaları genellikle ahşap malzemeden yapılır, ancak profesyonel turnuvalar için kullanılan masalar daha özel malzemelerden üretilebilir. Masaların boyutları standart değildir; farklı oyun türleri için farklı boyutlarda masalar bulunabilir. Örneğin, Amerikan bilardosu masaları genellikle daha büyükken, İngiliz bilardosu masaları daha küçüktür.

 

Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle Bilardo kategorisinde