Gofret Krema Sürme Makinası Türkiye kategorisi aramanızda 6 adet ilan bulundu

Gofret Krema Sürme Makinası Popüler Ürünler

Krema Sürme Makinası Nedir

Gofret tabakalarının yağ kremleri ile tam otomatik olarak film veya temasla yayılması için kullanılır. Ayrıca, gofret kitaplarını gofret yapmak ve gofret kitaplarının yüksekliğini kalibre etmek için gofret tabakalarını sandviçler. Temel olarak, stressiz soğutulmuş gofret tabakaları yayma makinesine enine bir düzenlemeyle beslenir. 

Film serpme işlemi sırasında, kremlenmeyecek olan üst tabakalar, serpme kafasının üstünde doğrudan gofret kitap kurucusuna hareket ettirilir, kremlenecek tabakalar, serpme kafasının altındaki kenardan geçiş kenarı geçerler. Yayılma işlemi fotoseller tarafından başlatılır. Krem serpme silindiri üzerine akar ve bir sıyırma bıçağıyla sıyrılarak bir krem filmi gofret tabakalarının üzerine sürekli olarak döşenir. Temas serpme işlemi sırasında, üst tabaka - serpme tablası indirilmiş olarak - serpme silindirine temas etmeden doğrudan otomatik kitap oluşturma cihazına iletilir. Üst tabaka geçtikten sonra yayma tablası yükseltilir ve krem bir veya daha fazla gofret kağıdına temas ettirilerek uygulanır. 

Üst tabaka ve kremalı gofret tabakaları, bir gofret kitabına zımparalanır ve spiral tipte bir kitap oluşturma cihazı ve bir baskı silindiri veya bir vakum kitap oluşturma sistemi tarafından yüksekliği kalibre edilir. İstediğiniz makina uygun fiyat seçeneğiyle burada. Ürünlerimiz sizlere garantili olarak burada sunulmaktadır. Farklı makina gruplarına portalımız üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı anda çok fonksiyonlu Krema Sürme Makinası grupları mevcuttur.