Çeneli Kırıcı kategorisi aramanızda 64 adet ilan bulundu

30-90 Ton / Saat Primer Çeneli Kırıcı

Gayret Makina | GM - 02

50-75 Ton / Saat Sekonder Çeneli Kırıcı

Gayret Makina | GM - 04

110x80 cm Mobil Çeneli Kırıcı

Gayret Makina | GMJ-07

100-150 Ton / Saat Sekonder Çeneli Kırıcı

Gayret Makina | GM-12

900x650 mm Mobil Çeneli Kırıcı

Gayret Makina | GMJ-03

50-200 Ton / Saat Primer Çeneli Kırıcı

Gayret Makina | GM - 03

Primer ve Sekondar Çeneli Kırıcı

Kensan | K07

275-600 Ton / Saat Primer Çeneli Kırıcı

Gayret Makina | GM-11

100-300 Ton / Saat Primer Çeneli Kırıcı

Gayret Makina | GM - 07

Kensan Makina Çeneli Kırıcı

Kensan Makina | K03

300T/H Sert Taş Kırma Eleme Tesisi

Fabo Makina | MCK-115

180-320 Ton / Saat (Stoktan Teslim) Çeneli Kırıcı

Fabo Makina | CLK-110

Toplam 2 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Çeneli Kırıcı Popüler Ürünler

Çeneli Kırıcı Nedir

Bir maden veya cevher işleme tesisindeki ana kırıcı tiplerinden biridir. Kayayı kompresyona sokarak büyük boyutlu kayaları veya cevherleri azaltır. Malzemeyi kırmak için sıkıştırma kuvveti kullanır. Bu mekanik basınç, kırıcının iki çenesinin ölmesi, biri sabit, diğeri hareketlidir. Bu iki dikey manganez çenesi, kırma haznesinin üstünün alttan daha büyük olduğu kırma haznesi adı verilen V şeklinde bir boşluk yaratır. "V" hizasına monte edilmiş sabit bir çene, sabit kırılma yüzeyi iken hareketli çene, sabit levhaya karşı zorlayarak kayaya kuvvet uygular. "V" hizalı çene plakalarının altındaki boşluk, kırıcı ürün büyüklüğü boşluğu veya kırılmış ürünün çeneli kırıcıdan büyüklüğüdür. Kaya, çenelerin altındaki boşluktan geçebilecek kadar küçük olana kadar çenelerde kalır. Birçok uygulamada birçok farklı türde malzemenin boyutunu azaltmak için kullanılır. Dönme çenesi iki tür harekete maruz kalır: biri karşı bölme tarafına doğru bir dönme hareketidir (bir geçiş plakasının etkisinden dolayı sabit bir çene kalıbı adı verilir) ve ikincisi eksantrikin dönmesi nedeniyle dikey bir harekettir. Bu birleşik hareketler, malzemeyi önceden belirlenmiş bir boyutta kırma odasının içinden sıkıştırır ve iter. Mekanik baskı, kırıcının iki çenesi kullanılarak uygulanır; biri karşılık gelirken diğeri sabittir. Bu kırıcıların birincil ve ikincil tipleri de vardır. Çeneli kırıcılar, herhangi bir sertlikte her türlü malzemeyi ezme kabiliyetleri, düşük maliyetli çalışma ve kolay bakımları nedeniyle en çok tercih edilen kırıcılardan biridir.

Ürün basınçlı kırma ilkesine göre çalışır. Kırma malzemesi, sabit kırma çenesi ve eksantrik bir şafta eklemlenen kırma çenesi arasındaki kama şeklindeki çukurda kırılır. Materyal eliptik hareket rotası tarafından ezilir ve aşağı doğru taşınır. Bu, malzeme ayarlanan ezilme boyutundan daha küçük olana kadar gerçekleşir. Bunlar çoğunlukla primer kırıcı olarak kullanılır. Temel amaçları, bir sonraki kırma aşamaları için kayaları daha küçük boyutlara indirmektir. Ayrıca büyük miktarda sert malzemeyi verimli bir şekilde işleyebildiklerinden, primer döner kırıcılara popüler bir alternatiftir. Daha küçük fiziksel boyutlarından dolayı, çeneli kırıcılar ayrıca yeraltı madenciliği ve mobil kırma uygulamaları gibi dar alanlar için de idealdir. Bir çene veya mafsallı kırıcı, bir çenenin sabitlendiği ve diğerinin bir kam ya da pitman mekanizması tarafından buna göre ileri ve geri hareket ettirildiği bir dizi dikey çeneden oluşur. Çeneler, tepeden tabana alttan daha uzak olup, konik bir oluk oluşturur, böylece malzeme, alt açıklıktan kaçacak kadar küçük olana kadar aşağı doğru hareket ederken, giderek daha küçük ve küçültülür. Blake veya bu kırıcda hareketli çene en üste döndürülür. En büyük hareket miktarı alt kısımdadır; bu, boğulma eğiliminin az olduğu anlamına gelir. Bu kırıcıda hareketli çene dibinde döndürülür. Minimum hareket en altta olduğundan, daha büyük boğulma eğilimi vardır. Bu ürün motoru gücü olarak kullanır. Motorun tekerlekleri boyunca eksantrik mil, hareketli çene levhasının düzenlenmiş bir iz ile hareket etmesini sağlamak için üçgen kayış ve oluklu tekerlek tarafından tahrik edilir. 

Bu nedenle, sabit çene plakası, hareketli çene plakası ve yan lee panelinden oluşan kırma boşluğundaki malzemeler, boşaltma açıklığı boyunca ezilebilir ve boşaltılabilir. Farklı makina gruplarına portalımız üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı anda çok fonksiyonlu ürün grupları mevcuttur. Üretimin hızlanmasına ve maliyetin en aza indirgenmesine yardımcı olur. Firma iletişim bilgilerini kullanarak ürünler hakkında bir çok sorunun cevabına ulaşabilirsiniz. Verilerimiz ve sayfamızda olan ürün  içerikleri güncel bilgilerdir. Makine özellikleri ve teknik bilgilere en hızlı en kolay ulaşabileceğiniz sayfa burada. Portalımız bir çok ürün ve firma bilgileriyle gelişmiştir. Sektöründe tecrübeli güvenilir ve kaliteli firma bilgileri portalımızdadır. Sitemizde üst kısımdaki arama motoru çubuğuna aradığınız makina parça, ekipman, ataşman, yedek parça, cihaz, alet ve sanayi ürünlerinin birçok çeşidini bulabilirsiniz.  Türkiyenin Dünya pazarlarına açılan penceresi konumunda olan Makina Türkiye sitesi daima en güncel ürünleri en hızlı şekilde listelemekte ve alıcıyla satıcıyı en ekonomik maliyetlerle buluşmalarını sağlamakta. Müşterinin talebini karşılayan çeşitli özelliklerde makul fiyatlara temin edilebilir. Uygulamanıza ve bütçenize uyacak şekilde kanıtlanmış ürünler ve ileri teknolojiler sayfamızda. Güvenilirlik, çok yönlülük ve hassasiyet sağlar. Seçilebilecek yüz binlerce ürün ve sürekli büyüyen ürün yelpazesiyle endüstriyel ekipman ihtiyaçlarınızın burada karşılandığından emin olabilirsiniz.

Binlerce kaliteli tedarikçi ve üretici ile çeşitli endüstriyel uygulamalarınız için satış, servis ve çözümler için tüm ekipmanları sağlayabileceklerinden eminiz. Her zaman ileri teknoloji, kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetini her zaman hedefleyen portalımızdaki firmalar, hem iç hem de dış pazarlarda tanınan ürünleri ile Makina Türkiye'de. Oldukça uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle hemen bir makina satın alabilirsiniz. Portalımızda kaliteli tedarikçiler tarafından satışa sunulan ürün çeşitleri üretilmektedir. Ürün son teknoloji teknikleriyle, kalite güvence altına alınmış bileşenler kullanılarak üretilir. Sıfır ve ikinci el seçenekleriyle ihtiyacınıza en uygun ürün siparişini kolaylıkla verebilirsiniz. Ürünler esnek üretim ile çok çeşitli malzemeleri işlemek için tasarlanmıştır. Kolay ödeme seçenekleriyle Makina Türkiye üzerinden satın alabileceğiniz ürün çeşitleri kalitelerine göre oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Yüksek kaliteli, düşük fiyatlı ürünler için portalımızı ziyaret edin. Her bütçeye uygun ürün için sayfamızı inceleyiniz. Hatta dilerseniz makina satıcılarıyla iletişime geçebilirsiniz. Sayfamızı ziyaret edip ihtiyacınıza ve cebinize en uygun olan makinayı tedarik edebilirsiniz. İstediğiniz makina uygun fiyat seçeneğiyle burada. Ürünlerimiz sizlere garantili olarak burada sunulmaktadır. 

Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle Çeneli Kırıcı kategorisinde