3D Tarayıcı Makinası - Artectm M

Fiyat Sorunuz

İlan No : #00120937
Kategori: 3D Tarayıcı
Marka: ArtecTm
Model Tipi: ArtecTmM
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: İngiltere
Teslim Durumu: 15 Gün
Konum: Yukarıdudullu Mah. / Ümraniye / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Vade Olur, Teminatlı Satış Olur, Leasing'e Uygun, Çekle Şatış, Havale / EFT

Satıcıyla iletişim kur

Tervelli

Tervelli Endüstriyel Ürünler Dış Tic. Ltd. Şti

Danışman : Tervelli M.

ArtecTM M

3D Tarayıcı Makinası

Şeklin tamamını yakalama

ArtecTM 3D Tarayıcıları, her bir kareyi üç boyutlu resim olarak yakalayabilen bir 3D video kameradır. Tarama işlemi anlaşılması çok kolay bir işlemdir; obje etrafında sürekli yürüyerek değişik açılardan görüntü elde edersiniz ve aynı anda kendi yazılımı sayesinde taranan her bir kare otomatik olarak birleştirilerek tek bir model dosyası elde edilir.

İşaretlemeye gerek yoktur

Objeyi tarayabilmek için üzerine  sayısız işaretleme noktası koymanıza gerek yoktur. Yazılım, objenin kendi benzersiz geometrisini kullanarak yakalanan her bir görüntüyü uygun şekilde hizalar ve bir araya getirir.

Yüksek hız ve hassasiyet

Saniyede 500,000 nokta yakalama hızı sayesinde ArtecTM 3D Tarayıcıları, lazer tarayıcılara göre defalarca daha hızlı bir şekilde 3 boyutlu görüntü elde edebilmekte ve bunu yüksek çözünürlük (0.2mm’e kadar) ve yüksek hassasiyette (0.05mm’e kadar) yapabilmektedir.

 

Hareketli objelerin taranması

ArtecTM 3D Tarayıcıları gerçek bir 3D kamera olduğu için, sabit objelerin taranabilmesi mümkün olduğu gibi hareket halindeki objelerinde taranabilmesine de olanak vermektedir. Bu özellik, medikal uygulamalar ve film endüstrisi gibi canlı insan bedeninin taranmasının gerekli olduğu alanlarda oldukça faydalıdır.

 

                

Taşınabilirlik

ArtecTM 3D tarayıcıları, taşınabilme özelliği ile hem dış ortam taramalarında hem de taşınamayacak  objelerin taranması için kullanılabilir.

Geniş obje çeşitliliği

ArtecTM 3D Tarayıcılarının farklı modelleri çeşitli objeleri dijitalleştirmeyi sağlar: kibrit kutusundan insane, arabaya gibi. Son 3D görüntüye hızlı ve verimli bir şekilde ulaşmak için uygun ebattaki tarayıcının kullanılması gerekir. Bazı durumlarda, hassasiyet ve verimliliği maksimize etmek için 3 tarayıcı kombinasyonu kullanılabilir.     

 

Yeni Fırsatlar

ArtecTM 3D Tarayıcılarının kapasitesi sadece sizing hayal gücünüz ile sınırlıdır; mimarlık, tıp, prototip yapımı, spor, eğitim, üretim, film yapımı, animasyon, bilgisayar grafikleri ve moda uygulama alanlarından bazılarıdır. 

3D Tarayıcı Makinası - Artectm M Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!