Perforaj Pilyaj Makinası İstanbul kategorisi aramanızda 9 adet ilan bulundu

FSN II Numara Baskı Ve Perforaj Makinası

Morgana | FSN II

330 x 488 Mm Kart Kartvizit Kesim Makinası

Uchida | Aerocut Nano

Aerocut One Crease ve Perforaj Makinası Kartvizit Kesim

Uchida | Aerocut ONE

Prime Kart&Kartvizit Kesim Crease ve Perforaj Makinası

Uchida | Prime

Autocreaser Pro Xl Pilyaj & Perforaj Makinası

Morgana | AUTOCREASER PRO XL

50 x 90 Cm Tam Otomatik Crease Ve Perfore Makinası

Morgana | AutoCrease 50 PRO

Dekia 335B Multi Air (33 x 48 Cm) Otomatik Beslemeli Pilyaj ve Perfore Makinası

Dekia | Dekia 335B Multi Air

Perforaj Pilyaj Makinası Popüler Ürünler

Perforaj Pilyaj Makinası Nedir ?

Kâğıt veya karton malzemeyle yapılmış işlerde herhangi bir yerin kolay kıvrılmasını sağlamak amacıyla yapılan oluklandırma işlemi perforaj pilyaj makinası ile yapılır. Matbaa sektöründe dosya, tebrik kartı gibi katlamalı işlerde kırımın kolay ve düzgün yapılması için iz oluşturma işlemi ve bilet veya fatura gibi kopartılarak ayrılacak çalışmalarda kolaylık sağlamaya yönelik olarak kağıtta sıralı deliklerin açılması işlemi için geliştirilmiş olan perforaj pilyaj makinası bu sayfada. Sayfamızdaki tüm perforaj pilyaş makinası kaliteli temel malzemeler kullanılarak üretilir.

Perforaj pilyaj makinası sunduğu işlem kağıdın kolay yırtılmasını, ya da kopmasını sağlamak için kağıdı kesikli olarak deliklendirmektir. Perforaj pilyaj makinası sağlam bir yüzey ve daha uzun ömürlü kullanım sağlar. Teklif ettiğiniz perforaj pilyaj makinası kalitesine tam olarak güven duyabilirsiniz. Perforaj pilyaj makinası ile malzemenin iki bölümünün kolayca ayrılması sağlanabilir. Perforaj pilyaj makinası çoğunlukla gevşek yapraklı kuponlar, takvimler, posta pulları, broşürler ve not defterleri için kullanılır. Perforaj pilyaj makinası ile açılan delik kırma için de kullanılabilir. Perforaj pilyaj makinası tam bir baskı sonlandırma sistemi sunar. 

Perforaj pilyaj makinası son teknoloji teknikleriyle, kalite güvence altına alınmış bileşenler kullanılarak üretilir. Sıfır ve ikinci el seçenekleriyle ihtiyacınıza en uygun perforaj pilyaj makinası siparişini kolaylıkla verebilirsiniz. Perforaj pilyaj makinası esnek üretim ile çok çeşitli malzemeleri işlemek için tasarlanmıştır. Kolay ödeme seçenekleriyle Makina Türkiye üzerinden satın alabileceğiniz Perforaj Pilyaj Makinası çeşitleri kalitelerine göre oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır.

Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle Perforaj Pilyaj Makinası kategorisinde