İnşaat Yapı Makinaları ve Ekipmanları kategorisi aramanızda 0 adet ilan bulundu

Bu kategoriye ait herhangi bir ürün bulunamadı.

İnşaat Yapı Makinaları ve Ekipmanları Popüler Ürünler

İnşaat Makineleri ve İnşaat Makinaları Malzemeleri

İnşaat Makineleri yaşamımızı doğrudan etkileyen inşaat sektörü hem karada hem suda yapılan bina, köprü, yol, baraj, kanalizasyon gibi tüm çalışmaları kapsayan iş sektörüdür. İnşaat sektörü diyince aklımıza ilk gelen inşaat makineleri, beton inşaat makineleri ve ekipmanları, mermer makineleri, madencilik makineleri, briket makineleri, parke taşı makineleri, boru makineleri ve daha niceleri inşaat makinaları sayfamızda mevcuttur. İnşaat makineleri sektörünün önde gelen inşaat makineleri firmaları en iyi inşaat makineleri ile size en iyi hizmeti sunmak için burada. Hem inşaat makinaları firma satış temsilcileri ile irtibat kurabileceğiniz, hem inşaat makineleri firmaları hakkında ayrıntılı bilgi edinebileceğiniz hem de inşaat makineleri detaylarını inceleyebileceğiniz bu sayfada 5000’den fazla inşaat makineleri siz inşaat makineleri alıcıları ile buluşmayı bekliyor. Buradan forklift ve depolama inşaat makineleri, fayans hattı inşaat makineleri, taş kırma inşaat makineleri ve daha binlerce inşaat makineleri ihtiyacınıza en iyi cevap vereni satın alabilir, inşaat makineleri kiralayabilirsiniz. Yüzlerce inşaat makineleri markası ve inşaat makinaları modeli , inşaat makinaları ekipmanları , inşaat makinaları malzemeleri ve diğer inşaat makineleri satıcısına anında ulaşabilme imkanı satılık inşaat makineleri ve kiralık inşaat makineleri seçenekleriyle İnşaat Makineleri kategorisinde. 

Ağır ekipman, ev inşaatından büyük ölçekli ticari ve sivil projelere kadar hemen hemen her boyuttaki inşaat işleri için elzem olan inşaat makineleridir. Hafriyat ekipmanı, diğer işlerle birlikte toprak ve kayaları kazıp dereceleyen çok çeşitli inşaat makinelerini kapsar. Toprak taşıyıcıları inşaat makineleri ve diğer ağır inşaat makineleri ekipmanları, yalnızca toprak işlerini değil, aynı zamanda malzeme taşıma inşaat makineleri, yıkım ve inşaatı da hızlandırmaktadır. Birçok ağır inşaat makineleri, birçok iş yeri için tasarlanmıştır ve bu sayede şantiyelerde inşaat makineleri vazgeçilmezdir. Ekskavatörler, paletlerle veya tekerleklerle sürülebilen büyük inşaat makineleridir, ancak raylar daha standarttır. Geleneksel bir ekskavatör inşaat makineleri, tam 360 derece dönebilen döner bir kabine bağlı uzun bir kova koluna sahiptir. Operatör kabinin içinde oturur ve oradan alanın iyi görünmesini sağlar. Ekskavatör inşaat makineleri çok yönlüdür ve özel işler için özel ataşmanlar ile donatılabilir. Genellikle beko denilen beko yükleyici inşaat makineleri, çiftlik traktörüne benzer bir gövdeye sahiptir ve önünde ayarlanabilir bir kürek ve kazma için arkada küçük bir kova içerir. Kazıcı yükleyici inşaat makineleri, daha küçük işler için orta büyüklükte inşaat makineleri olarak kabul edilir ve çeşitli işlemleri gerçekleştirmek için sınırlı alanda çalışabilir. Kir taşıyabilir, dolgu kazılarını, kazı deliklerini ve hendekleri taşıyabilir, boru ve diğer malzemeleri inşaat makinelerinden kazıcı yükleyiciler yerleştirebilirler. Kazıcı yükleyici inşaat makineleri en iyi özelliklerinden biri, tekerlek tahrikli olmaları ve kentsel alanlarda kullanılabilmeleridir. Bir şantiyeye bile yönlendirilebilirler. Arkadaki kova, farklı genişlikteki hendekler kazmak için değiştirilebilir. Buldozerler inşaat makineleri arasında kullanılan en güçlü ve en güvenilir ekipmanlardan biri olarak kabul edilir.

Buldozer inşaat makineleri, büyük açık arazilerde kiri hareket ettirmek için kullanılan güçlü ve son derece ağır bir inşaat makinesidir. Buldozerler önünde, bıçağı sınırlı bir açı ve derinlik aralığında hareket ettirmek için iki hidrolik piston kullanılarak çalıştırılabilen geniş ve düz bir bıçağa sahiptir. Buldozer inşaat makinaları boyutuna bağlı olarak normal olarak toprak yığınlarını itmek ve kaba veya ince sınıflandırma için kullanılırlar. Bir buldozerin kayda değer ağırlığı, diğer işlemlerin yanı sıra büyük kayalar ezmesine yardımcı olur. Nokta dönüşlü yükleyici inşaat makinaları, inşaat endüstrisinde mevcut olan en çok yönlü makineler arasındadır. Küçük ve çeviktirler ve bir tank gibi kendi ayak izleri içinde dönebilirler, böylece dar alanlarda veya inşaat faaliyetinin sonlandırıldığı alanlarda çalışmak için idealdirler. Nokta dönüşlü yükleyiciler tekerlekli tahrik edilir ve karda ve çamurda iyi çekiş gücü sağlar. Tekerlekler ayrıca toprak sıkışmasını ve bitmiş alanlardaki hasarı en aza indirir. Bu kullanışlı yükleyiciler birkaç farklı boyutta gelir ve kazma, delme, sıkıştırma, kütük tutma, kar üfleme, kriko çekiçleme ve diğer işleri yapmak için çeşitli ataşmanlarla donatılabilir. Sıfır inşaat makinaları , ikinciel inşaat makineleri , kiralık inşaat makineleri , satılık  inşaat makinaları tüm seçenekler  inşaat makinaları kategorisinde