Etiket kategorisi aramanızda 3 adet ilan bulundu

Etiket Popüler Ürünler

Etiket Çeşitleri

Bir malın türünü , cinsini , tarih , fiyat gibi detaylı bilgisini veren küçük kağıtlara etiket denir. Ambalaj sektöründe kullanılan ve üretilen harika etiket çeşitleri sayesinde aldığınız ürünün ne olduğu hakkında bilgi sahibi olursunuz. Etiket çeşitleri, tüm sektörler tarafından kullanılır ve her sektör farklı bir çeşiti ile müşterisinin bilgi edinmesini sağlar. Ambalajın üstünde yer alan bu küçük kağıtlar belirsiz olan malzemenin ne olduğunu size anlatır. Nasıl bizi anlatan kimlik kartlarımız varsa ürünleri anlatan da bazı küçük detaylar vardır. 

Örneğin süt paketinin üzerinde küçük kağıt yoktur ama üzerine yazılı pakette bulunan bilgiler mevcuttur. Sütün üretim yeri , tarihi , sütün içeriği gibi birçok detayı görebilir ve süt için detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Manavda alışveriş yaparken paket üstüne bir kağıt parçası yapıştırılır ve bu kağıt parçasında tarih , fiyat , ürün adı gibi detaylar yer alır hem müşteriyi bilgilendirdiği gibi hem de kasa da ödeme alırken kolaylık olmasını sağlar. Pek çok olumlu etkisi olan bu küçük bilgilendirme araçları sayesinde müşteriler bilgi edindiği kadar satışını gerçekleştiren firmaya da bilgi verir. Hem firma muhasebesel takibini dahi rahatlıkla yapar hem de işlerin takibini hızlandırır ve kolaylaştırır. 

Bu sistem çok eski zamanlara dayanmaktadır. tam olarak net bir zaman dilimi olmasada toprak altı kazılarında eski çağlardan gelen bir bilgilendirme şekli olduğu anlaşılmaktadır. Sonraki zamanlarda kağıt baskı çeşitleri üretilerek bu bilgilendirme tekniği çok fazla yaygın hale geldi. Teknolojinin de gelişmesiyle beraber tüm sektörlerin ihtiyacını karşılayacak çeşitleri üretilmiş ve bir çok yeni olumlu özellik eklenmiştir. Kullanımı basit olan işlerinizi aksatmadan çalışmanızı sağlayacak harika bir üründür.

Etiket Fiyatı

Şu anda portalımızda birbirinden farklı amaçla kullanılan pek çok etiket çeşidini görebilirsiniz. Barkodlu , karton tip , baskısız gibi etiket çeşitlerini inceleyerek bilgi edinebilir her bir ürün detayından hem kullanım alanları hakkında hem de satıcı firmaların bilgileri hakkında açık ve detaylı bilgiyi bulacaksınız. Çeşit çeşit, model model , her sektör tarafından kullanıma uygun etiket çeşitleri uygun fiyatlarla makinaturkiye'de. Sadece ambalaj sektöründe kullanılan özel tasarımları bulacağınız sayfamızda pek çok satıcı bilgisine hemen ulaşabilirsiniz.