Beton Santrali kategorisi aramanızda 117 adet ilan bulundu

100 m3/saat Mobil Beton Santrali

Plusmix | 100m3/H

Mobil Beton Santrali 60 M3 Kapasite

Plusmix | PLUS MT 60

Sabit Beton Santrali 100M3/Saat

Plusmix | ST100 SNG

Turbomix-110 Mobil Beton Santrali 100 m3 / Saat

Fabo Makina | Turbomix-110

30 m3 / Saat Mobil Beton Santralleri

Fabo Makina | Minimix-30

100 m3 / Saat Yeni Nesil Sabit Beton Santrali

Fabo Makina | Compact-110

100 Metreküp / Saat Yeni Nesil Kompakt Beton Santrali

Fabo Makina | Kompakt-110

Turbomix-60 Mobil Beton Tesisi 60 m3 / h

Fabo Makina | Turbomix-60

60 Metreküp / Saat Sabit Beton Santrali Compact-60

Fabo Makina | COMPACT-60

Turbomix-100 Mobil Beton Santrali

Fabo Makina | Turbomix-100

100 Metreküp / Saat Yeni Nesil Sabit Beton Santrali

Fabo Makina | Compact-110

Turbomix-60 Mobil Beton Santrali

Fabo Makina | Turbomix-60

120 Metreküp / Saat Mobil Beton Santrali

Fabo Makina | Turbomix-120

Compact-120 Sabit Bantlı Beton Santrali

Fabo Makina | COMPACT-120

60 m3 / Saat Kompakt Beton Santrali

Fabo Makina | Kompakt-60

100 m3 / Saat Sabit Bantlı Kompakt Beton Santrali

Fabo Makina | Kompakt-110

30 m3 / Saat Kapasite Mobil Beton Santrali

Fabo Makina | Minimix-30

100 m3 / Saat Mobil Beton Santrali

Fabo Makina | Turbomix-100

120 m3 / Sabit Kovalı Kompakt Beton Santrali

Fabo Makina | Compact-120

Sabit Tip Beton Santrali 35 M³/Saat

İNS Makina | BS 035

Betonteknik Ss30 30 M3/Saat Sabit Beton Santrali

Betonteknik | SS30

Mobile 30 M³/H Mobile Concrete Plant

Constmach | Mobile 30

80 m3 / Saat Mobil Beton Santrali

Mesaş Mühendislik | Mesmob - 80

3.200.000 +KDV

100 m3/h Sabit Beton Santrali Mes -100

Mesaş Mühendislik | MES - 100

4.300.000 +KDV

Toplam 4 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Beton Santrali Popüler Ürünler

Hazır Beton Üretiminde Beton Santrali

İnşaat ve yapı işlemleri için çok önemli olan beton santrali modellerine sayfa üzerinden ihtiyacınıza yönelik en doğrusunu bularak çözüm getirebilirsiniz. Hazır Beton Üretiminde kullanılan ve çok önemli bir ekipman olan beton santrali sizlere en uygun fiyatlar ve yüksek kalite standartlarında sunularak işlerinizin için doğru olarak modeli tercih edebilmenizi mümkün hale getiriyorlar.

Beton Santrali Nedir, Niçin Kullanılır?

Satılık beton santrali özellikle inşaat ve yapı alanındaki işletmeler için son derece önemlidir çünkü beton santrali büyük bir kolaylık sunmaktadır. Temel olarak beton santrali tanımı itibariyle çimento, su, kum, çakıl ve agrega gibi hazır beton bileşenlerinin stoklanmasını sağlayan, belirlenen miktarlarda karıştırarak hazır beton üretimini yapan ve ihtiyaç halinde dolumun yapılmasını da sağlayan tesislerdir. Bu tesisler tahmin edileceği gibi inşaat ve yapı alanında son derece önemli bir yere sahiptirler. Beton santralleri betonu meydana getiren temel malzemelerin karışmasını sağlayan, gerekli olan miktarlarını kontrol eden ve aynı zamanda taşıyan çeşitli mekanik, pnömatik, hidrolik ve elektronik parçalardan oluşmaktadırlar. Beton santralinin oluşumunu sağlayan parçalar arasında agrega bunkeri, tartı bandı, mikser besleme bandı, çimento siloları, çimento helezon, mikser ve otomasyon gibi parçalar bulunur ve bu yüzden beton santrali, farklı parçalardan meydana gelen kompakt bir yapıya sahiptir. Bu parçaların her birisi özenle bir araya getirilerek beton santralini oluşturmaktadır. Sayfa üzerinden sunulan beton santrali modelleri ile birlikte ihtiyacınızı karşılayacak olan modelleri seçebilirsiniz.

Beton Santrali Çeşitleri ve Fiyatları Nedir?

İhtiyacı en doğru şekilde gidermek ve yapı işlerini kolaylaştırmak adına beton santrali modelleri farklılık göstermektedir. Bu bakımdan her bir santralin kendisine özgü özellikleri bulunmaktadır. Büyük projelerde kullanılan ve uzun süreli işler için genelde tercih edilen sabit beton santrali tek bir alana kurulup kurulduğu alandan beton alımı yapılmasını sağlamaktadır. Bunun yanında kısa süreli ya da proje sonucunda farklı bir alana taşınması gerekiyorsa mobil beton santrali de sıklıkla tercih edilmektedir. Taşıma maliyetinin önemli olduğu projeler için de kompakt beton santrali, yatırım maliyetlerinin ve üretiminin düşük olması gereken projeler için ise Skreyperli beton santrali tercih edilebilmektedir.

Tüm bu santral modelleri ihtiyaca göre belirlenmekte olup sayfa üzerinden en uygun beton santrali fiyatları kıyaslaması yaparak ihtiyacınıza doğru karşılıklar verecek olan modeli rahatlıkla seçmeniz mümkün olmaktadır.

Beton Santrali Seçerken Nelere Dikkat Edilir?

Hazır beton santrali seçimi yaparken belirli noktalara dikkat edilmesi gerekmektedir. Sayfa üzerinden sunulan göker beton santrali gibi farklı marka ve modellere sahip olan beton santrallerinin seçiminde öncelikle ihtiyacı en uygun şekilde karşılayanın seçimi yapılması gerekmektedir. Sabit beton santrali tercih edilecekse bu santralin daha sonra hareket etmeyeceği, hareket etmesi gereken yerlerde de baştan söküm işlemleri yapılarak büyük zaman kaybı yaratacağı göz önünde tutulmalıdır. Ancak sabit beton santralleri sabit olmalarına karşılık daha uygun fiyatlar ve daha uzun süreli kullanımlar sunmaktadırlar. Şayet proje kapsamında santralin hareket ettirilmesine ihtiyaç duyulmuyor ve proje de uzun sürecekse bu durumda sabit beton santrali seçimi daha iyi bir karar olacaktır. Bu tür beton santralleri beton imalatını yapan ve malzemelerin karışımlarını da sağlayan sistemlerden oluşmaktadır. Sabit beton santralini oluşturan ekipmanlar genel olarak çimento siloları, agrega kovası, beton çırpıcısı, bunker, tartı gibi parçalardan oluşmaktadır.

Temel olarak mobil beton santrali için de aynı parçalar bulunmasına karşılık yapıları itibariyle hareket edebildikleri için farklı alanlardaki projelerde de kullanılmak için mobil santraller büyük bir avantaj sunmaktadırlar. Eğer kısa süreli projeler yürütüyor ya da farklı alanlardaki projeler için de beton sağlamak istiyorsanız mobil santral tercihi daha iyi olacaktır.

Beton Santrali Beton Üretiminde Avantajları Nedir?

Beton santrali mobil olarak tercih edilecekse sunmuş olduğu avantajların neler olduğunun yakından bilinmesi yararlı olacaktır. Geçmişte daha çok sabit beton santralleri kullanılmasına karşılık günümüzde rahatlıkla hareket edebilen mobil santraller mevcuttur. Firmaların projelerini tamamlamaları sonrasında diğer projelerde de rahatlıkla kullanım imkânı bulmaları için mobil santraller büyük bir avantaj yaratmaktadır. Sabit santrallerdeki sökme ve kurulum işlemleri zahmetli olduğundan kısa süreli projeler ya da aynı anda farklı projelere de karşılık vermek için mobil beton santrali modellerini tercih edebilirsiniz. Esnek, kolay taşınan ve hızlı kurulabilen özellikleri ile öne çıkan mobil modellerin tüm parçalarının arkasında dingil ve tekerlekleri olan mobil bir şase üzerine kolayca yerleşecek şekilde tasarlanmışlardır. Bu sayede tır vasıtasıyla istenilen her yere rahatlıkla taşınmaları mümkün hale gelmektedir.

Mobil beton santrali avantajları oldukça fazladır. En başta kolay bir şekilde taşınması büyük bir pratiklik sunmaktadır. Santral ana ünitesi sadece bir tır ile çekilebilmektedir. Hızlı ve kolay kurulum sunması da çok kısa süreli projelerde daha iyi sonuçlar almak için yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda hızlı yer değiştirilir olması da kullanıcılar için ekstra esneklik yaratmaktadır. Kurulum alanı olarak sabit modellere göre daha az alana ihtiyaç duyduğundan proje alanı içerisine kurulabilir ve böylece zaman ve ekonomi açısından ciddi oranlarda tasarruf imkânı yaratır. Kurulum için daha az temele ihtiyaç duyar ve böylece düz bir zemin üzerine çok kolay bir şekilde kurulması da mümkün hale gelir. Kurulumu pratik ve hızlı olduğu için özellikle bazı durumlarda mobil beton santrali için gerekli izinler almaya da gerek yoktur. Proje bazlı çalışan inşaat firmalarına bu açılardan büyük yararlar sunan mobil santral modellerini de sayfa üzerinden kolayca bulabilir ve kapasitelerine göre ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılayacak şekilde tercih edebilirsiniz.

İhtiyaç Duyduğunuz Alanlarda Beton Santralinde Yüksek Verimlilik

Tekno tasarım beton santrali ya da diğer santral modeller her zaman ihtiyaç duyduğunuz kapasitede üretim yapmanızı olanaklı hale getirirler. Beton üretimini hangi santral modelini seçerseniz seçin hızlı, güvenli ve pratik hale getiren modeller böylece projelerin de çok daha verimli bir şekilde ilerlemesine yardımcı olurlar. Özellikle maddi açıdan da sunmuş oldukları tasarruf olanağı ile birlikte ciddi anlamda yarar sunan beton santrali modelleri tüm bu özellikleri ile birlikte projelerinizin en iyi şekilde tamamlanmasına yardımcı oluyorlar. Proje kapsamında ihtiyaç duyduğunuz şekilde doğru olan santrali rahatça seçebilmeniz için beton santrali gibi modeller de sayfa üzerinden sizlere sunuluyor ve böylece projeniz için doğru santrali tercih edebiliyorsunuz.

En Uygun Fiyatlı Beton Santrali Modelleri

Sayfa üzerinden sunulan  beton santrali çeşitleri  üretici firmalara markalara ve üretilen şehirdeki maliyetlere göre en uygun fiyatlara temin etmek mümkün. Yapılarına ve hacimlerine göre fiyat açısından farklılık göstermelerine karşılık farklı modeller ve üreticiler arasında kıyaslama yaparak doğru olan modeli rahatlıkla seçebilirsiniz. Projeniz ve işlerinizin yoğunluğu göz önünde tutularak seçeceğiniz model hangisi olursa olsun her zaman beton üretimini çok kolay ve yüksek kapasite haline getirerek özel bir imkân sunacaktır. En Uygun fiyatlı beton santrali kurulumu sonrasında projelerinizin daha hızlı bir şekilde sürmesine ve projelerinizi de tam zamanında bitirmenize olanak verecek. Makinaturkiye.com portalında yer alan Yüksek kalite malzemeden ve gelişmiş ekipmanlardan oluşan modeller hazır beton üreten firmalara büyük bir kolaylık sunuyorlar.

Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle Beton Santrali kategorisinde