Şaküllü Freze Bursa kategorisi aramanızda 2 adet ilan bulundu

Şaküllü Freze Popüler Ürünler

Ahşap malzemelere şekil vermek için şaküllü freze makinası kullanılır. İşlevsellik açısından en kolay kullanımı olan ahşap şaküllü freze makinasının yapacağı işe göre çeşitleri vardır. Şaküllü freze makinasında mil ekseni dikey olarak yönlendirilmiştir. Şaküllü freze makinasında kesiciler milde tutulur ve şaküllü freze makinası kendi ekseni üzerinde döndürülür. Şaküllü freze makinası sabit bir iş miline sahiptir. Şaküllü freze makinası tablası kesme işlemini gerçekleştirmek için hem dikey hem de eksenine paralel hareket ettirilir. Şaküllü freze makinası mil ekseni, dikey olarak makinenin yatağına hizalanır. Şaküllü freze makinası parça sabit kalırken hareket eder. Şaküllü freze makinası yuvalar gibi küçük parçalar veya tork dönüştürücüler gibi büyük parçalar yapabilir. İşlenmiş parça şaküllü freze makinasında parlatılabilir. Şaküllü freze makinası freze bıçağı, mil, sütun, üst kol veya üst kızak, tabla, Y ekseni kızak, diz ve tabandan oluşur.

Şaküllü freze makinası tabla yüzeylerine basit oyma işlemleri yapmak için en çok kullanımına ihtiyacı duyulan makinadır. Şaküllü freze makinası tablanın üzerinde bulunan bir motor aracılığıyla dikey mili olan dik çalışan frezedir. Şaküllü freze makinasına üst frezede denmektedir. Özellikte sunta mdf gibi malzemeleri, kapı mobilya kapağı vb yüzeyleri şekillendirmek için şaküllü freze makinası ve bu malzemelere kordonlu göbek açmak içinde şaküllü freze makinası kullanılır. Şaküllü freze makinası ahşabı, metali, bilyalı yataklardan uçak parçalarına veya volanlara kadar önceden belirlenmiş bir forma getirir. Şaküllü freze makinası tipik olarak bir makine atölyesinde kullanılabilir. Şaküllü freze makinası mekanik olarak veya bilgisayar üzerinden programlama yoluyla kontrollü hareketlere sahiptir. Şaküllü freze makinasında kesme kafası dikey yönde sabitlenir. Böylece şaküllü freze makinasında malzemeyi taşımak için bir veya daha fazla eksen boyunca kayma yapan makinenin başka parçaları da vardır. Şaküllü freze makinası için doğru şekilde öğütülebileceği konumdadır. Şaküllü freze makinası dikey yönlendirmeli bir iş mili kullanan bir dikey işleme merkezinde gerçekleşir.

Şaküllü freze makinasında eksenin iş mili dikey olarak yaslanmaktadır. Şaküllü freze makinası üstte dönen bir motot ve miline bağlı bir bıçak yardımıyla frezeleme işlemi yapar. Kullanılan bıçakların çeşitlerine göre yapılan işin dekorasyon şeklini şaküllü freze makinası belirler. Şaküllü Freze Makinası özellikle mobilya kapakları için pratiktir. Yüksek kalite ve düşük fiyatlı şaküllü freze makinası burada. Sıfır ve ikinci el seçenekleriyle şaküllü freze makinasını sayfamızdan tedarik edebilirsiniz. Sayfamızda ihtiyacınıza uygun filtreleme yaparak hemen bir şaküllü freze makinası sahibi olabilirsiniz. Yüzlerce marka, model ve satıcısıya anında ulaşabilme imkanı Makina Türkiye'de.

Sıfır ve ikinci el Şaküli Freze Makinası çeşitleri doğrudan imalatçı, üretici ve tedarikçi aracılığıyla sitemizde.