Çelikalp Makina Sanayi - Kimdir

Ahşap İşleme Makinaları, Ahşap Freze Makinaları, Delik Delme Makinaları, Ahşap Kalınlık Makinası, Tomruk Makinası, Şerit Testere, Takoz Kesim Makinası, Giyotin Makas İmalatı ve Satışı

Çeliksan Makina

Çeliksan Makina, Makina sektöründe vizyonu ve misyonu doğrultusunda üretim hizmeti vermeye devam etmektedir.

Çeliksan Makina, Cnc Ahşap İşleme Makinaları, Ahşap Delik Delme Makinaları, Ahşap Freze Makinası, Ahşap Kalınlık Makinası imalatı ve satışı yapmaktadır.

MİSYONUMUZ

Davranışlarımızın temelini dürüstlük, adalet ve güvenilirlik oluşturur. Yüksek ahlaki değerlere her durumda kayıtsız şartsız bağlıyız.  Sözümüzü tutarız. Karşılıklı güvene dayanan ortaklıklara değer veririz. Sorumluluküstlenir, birlikte verilen kararları savunuruz. Başarının gururunu paylaşırken hataların da sorumluluğunu üstlenir bu hataların düzeltilmesi için birbirimize destek oluruz. Süreklilik ilkesi bize yol gösterir. 

Şirketin karlı büyümesiyle topluma ve çevreye karşı sorumluluğumuzun gereklerini aynı zamanda gerçekleştirmeye çalışırız.

Çalışma arkadaşlarımıza, müşterilerimize, tedarikçilerimize saygılı ve duyarlı davranırız. Birbirimize bireysel ve ekip olarak güvenir, aynı takımın mensupları olarak hareket ederiz. Değişik olana sempati ile yaklaşırız. Şirket içinde yoğun bir işbirliği yaşar, bilgi ve birikimlere yapıcı tepkiler veririz. Müşterilerimizi, onların istek ve ihtiyaçlarını öngören, beklentilerini aşan mükemmellikte ürün ve hizmetlerle memnun ederiz.

İşimizi en iyi şekilde yapmamızı sağlayacak insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. Global anlamda genel kabul görmüş en iyi uygulamalar ve inisiyatiflerle rekabet gücümüzü artır, kurumsal uygulamalarımız ile örnek teşkil ederiz. İş yapış şeklimizle fark yaratırız.
 
 Sonuç odaklı çalışırız. Hedeflerimizi yüksek tutar ve işimizi yaparken nihai amacımızı aklımızdan çıkarmayız. Büyük resmi görür, sorumluluk alır, sonuca giden yolda yüksek motivasyonla çalışırız. Kurumumuzun stratejisini ve yönünü bilir, aldığımız her karar ve aksiyonda bunu dikkate alırız.
 
VİZYONUMUZ

Toplumun kültürel gelişimine destek oluruz
 
İçinde yaşadığımız toplumun eğitim ve kültür seviyesini yükseltmek öncelikli amacımızdır. Kültürüne ve değerlerine sahip çıkan, çağdaş ve ilerici bir toplumun inşasında kurum ve birey olarak kendimizi sorumlu hissederiz. Bu duyarlılığımızla topluma örnek oluruz.
 
Çalışanlarımızın sosyal sorumluluk projelerine katılımını teşvik ederiz
 
Sadece kendimize değil topluma karşı da sorumlu olduğumuzun bilinciyle çalışırız. İş ve özel hayatımızda bu yaklaşımla hareket eder, çevremizden de bunu bekleriz. Toplumun ihtiyaçlarına karşılık gelen gönüllülük projelerinde görev alırız.