Fimaksan - Kimdir

Ağaç İşleme Makineleri

Müessesemiz 1970 yılından beri ağaç makineleri imalatı ile uğraşmaktadır.

Makinelerimizi uzun yılların tecrübesiyle teknolojik gelişmeleri birleştirip devamlı geliştirerek TSE belgeli 1 sınıf malzemelerden imal etmekteyiz.


Firmamız ürettiği makinelere FİMAK güvencesi altında elektronik ve hidrolik aksama 1 yıl, mekanik aksama 2 yıl garanti vermektedir.

Firmamız aynı zamanda müşterilerine komple kereste atölyeleri ve entegre tesislerin, Kurulumu aşamasında mühendislik hizmetleri satış sonrası kurulum ve servis güvencesi İle de müşterilerimize hizmet sunmaktadır.

Vizyon & Misyon

FİMAK MAKİNE'nin vizyonu; kalite bilinciyle, müşterilerin, tedarikçilerin ve çalışanlarının yaşam kalitesini artırmaktır.

Şirket Ağaç İşleme Makineleri sektöründe dünyanın en seçkin firmalarından biri olmayı ise misyonu olarak benimsenmiştir.

Bunun için amacımız müşterilerin beklentileri doğrultusunda en kaliteli ürün ve hizmeti zamanında kendi markamızla sunmaktır.

FİMAK MAKİNE, bu hedeflere eğitimli, yetenekli ve yetkin insanlarla ulaşacağının bilinciyle hareket etmektedir.

Kendi altyapısı ile geliştirdiği teknolojileri, ürettiği makineleri Türkiye'nin yanı sıra dünyanın çeşitli ülkelerine de ihraç etmektedir.

Kalite Politikası

Şirketimizin ana ilkesi müşteri memnuniyetedir.

Buna ulaşmak için değişen müşteri taleplerini doğru tespit etmek, uygun fiyat vermek, ürünü hatasız ve tam zamanında göndermek mutlak şarttır.

Şirketimizin misyonu müşterilerin, çalışanların ve ilişkide bulunduğumuz üçüncü kurumların refah seviyesini yükseltmek ve buna katkıda bulunmaktır.

Verimli çalışmalı ve elimizde bulunan kıt kaynakları etkin kullanmalıyız.

Çalıştığımız ve içinde bulunduğumuz çevrenin temiz ve emniyetli olmasına özen göstermeliyiz.

Müşteriye en iyi hizmeti, kaliteli ürünü sunabilmek için idari ve personel kadromuz ile bu amaç doğrultusunda çalışmalıyız.