Sürüm Tarım Makinaları - Kimdir

Çayır Biçme, Akrobat Ot Toplama Tırmığı, Süt Sağma Makinaları İmalatı

 

 

SÜRÜM TARIM MAKİNELERİ

Gerçek istikrar adına yola çıkmış, bireysel başarıların kurumsal başarılara dönüşmesi inancıyla hareket eden, global seviyede bilgi ve teknoloji kullanılmasına inanan, işbirliği ve güven temelinde istikrarla atılımlar yapılmasını kendine ilke edinmiş bir temel üzerinde büyüyen yarım asırlık bir başarı yolculuğu. Konya'dan Dünya’ya yayılan, azimle, inançla ve sabırla kat edilen 45 başarılı yıl. ÜLKEMİZİN Kendi sektöründeki gururu SÜRÜM TARIM MAKİNALARI

 

1967 yılında ticari hayata adım atan ve bugün itibariyle Türkiye'nin önde gelen kuruluşları arasında yer alan firmamız kendi sektöründe renkli, yenilikçi ve güçlü simalardan biri konumundadır.

 

Son yıllarda kurumsallaşma yönünde ciddi aşamalar kat eden Sürüm Tarım Makinaları yurtiçi pazarlarının yanı sıra Avrupa ve Orta Doğuya yaptığı ihracatlarla yarım asırlık tecrübesini uluslar arası arenaya taşımaktadır. Sürekli gelişim, değişmez kalite yaklaşımı ve müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinen firmamız kurulduğu günden buyana hep daha iyiyi hedefledi. “SÜRÜM” markası çayır ve yonca biçme makinaları, ot toplama tırmıkları ve rotovatör üretiminde, kalite ve ürün çeşitliliğiyle sektöre yepyeni bir soluk ve anlayış getirmiştir.

 

Günümüz en üst düzey teknolojisiyle üretim faaliyetlerini sürdüren firmamız üretim aşamalarını CNC kontrollü tezgahlarda gerçekleştirmekte ve dayanıklılık testleri ile her bir ürün için en ince ayrıntısına kadar incelenmekte ve bu aşamaların ardından müşterilerine sevk etmektedir.

 

Firmamız yonca, fiy ve besi yemlerinin biçilmesi, düzeltilmesi ve toplanma süreçlerini kusursuz bir şekilde birbirine bağlayan komple bir hayvan yemi hasat zinciri sunmaktadır.