Zafer Liman Ekipmanları - Kimdir

Liman Ekipmanları, İnşaat Makineleri, Liman Makine ve Ekipmanları,Plastik Hammadde Hazırlama Makineleri İmalatı ve Satışı

Zafer Makina Liman Makinaları

 

Firmamız, 1980 yılında demir doğrama ve çelik konstrüksiyon işleri yapmak üzere faaliyete başlamıştır. Kuruluşundan itibaren çelik konstrüksiyon atölye imalatları, çelik ve paslanmaz sıvı tankları, asma kat imalatı, demir doğrama kapı, pencere, korkuluk gibi birçok alanda faaliyet gösteren firma, 1985 yılından itibaren farklı sektörler için özel imalat makineleri tasarlamaya ve üretmeye başlamıştır.

Özellikle plastik sektöründe PVC hammadde mikserleri, agromeller, helezon konveyorlar, soğutucu vibrasyon elekler, hammadde taşıma ve depolama sistemleri, makine şaseleri, çeşitli ebatlarda silo ve bunkerler gibi birçok ürünün imalatını gerçekleştiren Zafer Makine, sektördeki bilgi ve birikimini başarıyla kullanmaktadır.

2000 yılından itibaren ise liman makine ve ekipmanlarının onarım ve kaynak işleri, liman techizat ve donanım imalatı konularında çalışmaya başlayan firma, 10 yılı aşkın bir süredir liman sektöründe faaliyet göstermektedir. Bu süre içerisinde mobil yakıt tank üniteleri, refeer konteyner besleme platformları, ağır iş römorkları, mobil çalışma atölye ve ekipman imalatları, rampalar, depolar, çalışma tezgahları, raflar, iş makineleri için özel imalat egzost, çamurluk, merdiven gibi çeşitli yedek parçalar üretmiştir.

Bugün, Zafer Makine, tamamı sertifikalı kaynakçı ve montajcılardan oluşan uzman ve tecrübeli ekibiyle hem liman sektöründe hem de makine imalatı sektöründe hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, kaliteli ürünler ve güvenilir hizmet anlayışıyla sektördeki lider konumunu sürdürmeye devam etmektedir.