Mas Endüstri - Kimdir

Hafif İnşaat Makineleri

MAS ENDÜSTRİ;  inşaat demiri bükme - kesme makinaları & hafif inşaat makinelerinin üretimini  ,  yurt içi ve yurt dışı satışını , servis ve yedek parça imkanlarını sağlmaktadır.

  Kurulduğu günden bu yana dünyadaki gelişmeleri de yakından takip eden MAS ENDÜSTRİ, içerisinde bulunduğu yoğun rekabet ortamında ülkemizdeki inşaat sektöründe yer alan kullanıcıların işlerini kolaylaştıracak ve maliyetlerini azaltacak çözüm yöntemleri ve ürünlerle ilgili olarak dünya pazarında konularında lider olan firmaları distribütörlük bağlantıları kurarak ülkemizdeki kullanıcılarla buluşturmaktadır.
 Uretimini ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi güvencesinde gerçekleştiren ve bu kalite hizmetini CE, GOST gibi kalite-güvence belgeleri ile genişleten MAS ENDÜSTRİ diğer yandan yoğun AR-GE çalışmaları ile ürün çeşidini sürekli olarak artırmaktadır.
 Teknolojinin en son yeniliklerini uygulayarak ve kullanarak büyük bir hızla Türkiye`de ve Dünya`da sektöründe en iyilerden birisi olmak için hizmet vermeye devam etmekteyiz. Makinelerimizin yurt içinde ve yutdışında kullanıldığını görmek MAS ENDÜSTRİ olarak bizleri onurlandırmaktadır.