Dönmez Sondaj - Kimdir

 Türkiye’nin değişik yörelerinde tarımsal kullanım ve içme suyuna yönelik sondajlar yaparak özellikle Ege ve İç Anadolu bölgesinde faaliyetlerini sürdüren firmamız yüzlerce su kuyusu açmıştır.
 
Her yıl artan talepleri karşılamak için özel çaba gösteren işletmemiz, kuruluşundan bu güne kadar teknik uzman kadrosunu, sondaj ekip ve ekipmanlarını gelişen teknoloji ile eş güdümlü olarak geliştirmeye devam etmektedir.
 
Bu anlamda makine parkına bir yenisini daha ilave ederek her türlü sert zeminde ve 750-800 ye varan derinliklerde sondaj çalışmalarını başarıyla gerçekleştirmektedir.
 
 

   Özellikle teknik uzmanlık ve güçlü sondaj makinesi gerektiren kuyuların kazılması konusunda yoğunlaşan firmamız, bu konuda yıllara dayanan deneyimi, güçlü teknik ekip ve ekipmanları ile Türkiye’de iddialı bir konuma gelmiştir. 


    Tecrübe ve titizlik gerektiren derin kuyuların kazılmasında, teçhizinde ve inkişafında firmamızın tecrübesine, teknik birikimine, ekibine ve makine parkına güvenebilirsiniz. 


    DÖNMEZ SONDAJ Limited şirketi yaptığı etüt çalışmalarıyla sondaj çalışmalarına yön vermekte ve müşterilerini her kademede bilgilendirmektedir. Firmamız sondaj çalışmalarında tekniğe ve yasalara uygun kusursuz ve titiz çalışmaları ile müşteri memnuniyeti prensibini hedef olarak kabul etmektedir.