Akmaz Barkod - Kimdir

Barkod Teknolojileri ve Tamamlayıcı Sarf Ürünleri

 

Hakkımızda

 
Firmamız 2003 yılında, alanında tecrübeli 3 ortak tarafından kurulmuştur. Öncelikli olarak etiket üreticisi firmalara, etiketlik kumaşlar satışı ile başlayan süreç, daha sonra kendi etiketlerini basmak isteyen tekstil firmalarına ; barkod yazıcı , sarıcı , ribon , sticker ve barkoda uyumlu Japon akmaz, saten, non woven gibi etiketlik kumaşlar satışı ile gelişti. Barkod yazıcılarının kurulum ve servisini de kendi ekibimizle gerçekleştirmeye başladık.
 
Bu şekilde, müşteri portföyümüzün yoğunluğu etiketçilerden tekstil firmalarına doğru kaydı. İç ve dış piyasada güçlü değerli tekstil firmalarına hizmet verme şansını elde ettik. Bu yapılanma çerçevesinde Akmaz Tekstil San.ve Dış Ticaret Ltd. Şti. olan unvanımızı da Akmaz Barkod San.ve Dış Tic. Ltd. Şti. olarak değiştirdik.
 
Yıldan yıla genişleyen pazar payımızı öncelikle; müşteri odaklı satış anlayışımıza, ürünleri iyi tanıyan ve çözüm sunabilen ekibimize ve stoklu çalışarak hızlı teslimat yapabilmemize borçluyuz. Kriz zamanlarında dahi ara vermediğimiz reklam faaliyetlerimizle de piyasadaki bilinirliliğimizi güçlendirdik.
 
Hedefimiz, D110A ve diğer ribonlarla başlayan ithalat sürecimizi daha da geliştirip, ürün portföyümüzü uygun fiyatlı ürünlerle genişletmek, modern teknolojiyle birlikte kaliteyi ön planda tutarak örnek ve uluslararası bir kuruluş olmaktır.
 
Saygılarımızla.

Şirketimiz Akmaz Barkod Teknolojileri 2003 yılında İstanbulda kurulmuştur.

 

Faaliyet olarak; İstanbul Yenibosna da hizmet vermektedir. 2012`de Yapmış olduğumuz teşkilatlanma çalışmalarında E-yaz Yazılım A.Ş. ile iş ortaklığı başlatılarak, Yazılım Projesi süreçlerini birlikte sürdürmekteyiz. Başlıca ana faaliyet konularımız; Endüstriyel donanım ve sarf ürünleri, Şirket/Kurum özel yazılım çözümleri , Sektörel Yazılım uygulamaları gibi ürün ve hizmetlerin, Analizi, Kurulumu, servisi ve Eğitimini oluşturmaktadır. Yazılımın ve barkod teknolojilerinin tüm sektörlerde vazgeçilmezliği ve gitgide daha fazla yaygınlaşması nedeniyle, hitap ettiğimiz sektörlerde sınır bulunmamaktadır.

 

Müşteri portföyümüzde; Türkiye`nin önemli tekstil, kozmetik, kablo, kimya, aydınlatma, akü, kırtasiye ve temizlik ürünleri üreticileri bulunmaktadır. Ürünlerde; Zebra, Argox Endüstriyel donanım firmalarının yetkili satıcı ve anabayi, Cab, Ricoh, King firmalarının Türkiye distribütörüyüz. Ana bayii ve distribütörü olduğumuz, yurt içinden tedarik yaptığımız tüm firmaların yüksek kalite standartlarına sahip olması birinci önceliğimizdir. Şirketimizin, 2009 senesinde başlamış olduğu değişim ve gelişim süreçlerini ara vermeksizin sürdürmektedir.

 

Bu bağlamda tüm iş akışımız ISO kurallarına uygun yürütülmekte, teşkilat yapımız eğitimlere tabi tutulmaktadır. ISO belgesi firmamız için duvara asılı belge olmanın çok ötesinde, özümsenmiş bir kalite sisteminin göstergesidir. Ayrıca, Rusya ve Ukrayna ihraacatı için GOST-R ve UKRsepro sertifikalarımız bulunmaktadır. Şirketimiz; ITO, KOSGEB, MESIAD, LASİAD, İMMİD, İTKİB ve İŞHAD üyesidir.

 

Dün`den Bugün`e

 

 

Amacımız; hizmet vermekte olduğumuz sektörde, yepyeni portföyler yaratmak ve teknolojik yenilikler ile yenilikçi bir hizmet anlayışını yarınlara taşımak. Tıpkı, "Dün`den Bugün`e" olduğu gibi..