Çukurova Makina - Kimdir

Kazıcı Yükleyiciler, Forkliftler, Yükleyiciler, Ekskavatör İmalatı, Satışı ve İhracatı

Şirketimiz İnşaat ,şap ve sıva makinaları alanlarında faaliyet göstermekte olup, Antalya merkez ofisimiz üzerinden tüm Türkiye ve yurtdışına hizmet vermektedir. 10 yılı aşkın bir sürede inşaat sektöründe, ekip olarak bir çok tanınmış firmanın, yurt içi ve yurt dışındaki prestij projelerinde başarılı işlere imza attıktan sonra, 2008 yılında ARS YAPI olarak şirket bünyesinde faaliyet göstermeye başladık.

 

Ekip çalışması ruhunu, iş yaptığımız firmalarla olan ilişkilerimizde de ön plana taşırken, 6 yıllık genç bir şirket olmamıza karşın hızlı, atak, yenilikçi, titiz ve her şeyden önce güvenilir firma olma konusunda sektörümüz içerisinde önemli bir yol katettik.

10 yıllık deneyimimiz ve insan ilişkilerindeki dürüstlüğümüz, “Arayan değil, aranan şirket” konumuna gelmemizdeki en büyük etken olmuştur.

Vizyonumuz, “Kalite, Koordinasyon, Kollektifizm” dir.
Misyonumuz, “Kısa zamanda, Uzman ekiple Kaliteli hizmet” tir.

FAALİYET ALANLARIMIZ:

ARS YAPI, merkezi ofisi Antalya’da olan inşaat , şap ve sıva makinaları konusunda iki ayrı grup olarak faaliyet gösteren bir şirkettir. 
Her iki grup birbirinden bağımsız yönetilen, fakat birbiriyle koordineli yönetim anlayışıyla hareket eden bir şekilde yapılandırılmıştır.

ARS YAPI inşaat grubu; sektöründe edindiği teknik tecrübeyle taahhüt işleri yanı sıra, duvar, sıva, şap, seramik, alçıpan, boya, duvar kağıdı, dış cephe mantolama işlerinide ince yapı alt yüklenicisi (taşeron) olarak yapmaktadır.

ARS YAPI makine grubu; şap , sıva makinaları satış, servis, kiralama, yedek parça satış hizmetinin yanında; sıva-boya-fayans el aletleri, sıva köşe profilleri, mastar, ano çıtası, sıva fileleri, brüt beton astar gibi inşaat malzemeleri satışı da yapmaktadır.