Biko Export - Kimdir

Sac İşleme Makinaları, Hidrolik Pres Sistemleri, Mekanik Pres, Mekanik Punch Pres, Otomatik Presleme Hatları, Abkant Pres, Giyotin Makas İmalatı ve Pazarlaması

Elmalı Makina Sanayi Ticaret Ltd. Şti.

Elmalı Makina, kurulduğu 1999 yılından bugüne makine imalat sanayisinin öncü şehirlerinden biri olan Konya’da faaliyet göstermektedir.

Dünya’da pres alanında en çeşitli ürün yelpazesini elinde bulunduran Elmalı Makina; Hidrolik Bombe Presi, Volantlı Eksantrik Pres, Hidrolik Sıcak Pres, Tersane Presi, C tipi Eksantrik Pres, H tipi Eksantrik Pres, D tipi Eksantrik Pres, Hidrolik Sac Presi, C Tipi Hidrolik Pres, H Tipi Hidrolik Pres, Delik Delme Presi, Kolonlu Pres, Hidrolik Desen Presi, Laminasyon Pres Makinesi, Ondüle Külhan Makinesi, Boru Profil Bükme Makinası, Sac Bükme Makinası, Bombe ve Sac Şekillendirme Makinası, Giyotin Makas ve özel makinaların tasarımını, imalatını ve satışını yapmakta ve bunun yanı sıra satış sonrası destek hizmetini de sağlamaktadır.

Devamlı olarak sürdürdüğü AR-GE çalışmalarıyla değişen ve gelişen teknolojiye ayak uyduran Elmalı Makina, 60.000 m² alanda, alanında uzman 100 personeliyle, bünyesinde barındırdığı Biko Export Management Company markasıyla 103 farklı ülkeye ihracat yapmaktadır.

Vizyonumuz, Türkiye sanayisinin gelişmesine katkıda bulunurken firmamızın ihracatını arttırmak ve Elmalı Makina’yı daha büyük bir marka haline getirmektir.

İşyerimiz ISO9001-2000 kalite yönetim sistemi ve AB ülkelerine ihraç yapabilmek için en önemli kriter olan CE sertifikasına sahiptir.