Hasel Makina - Kimdir

Ambalaj Makineleri, Shrink Ambalaj Makineleri, Konveyör Bant Sistemleri, Lift Sistemleri, Palet Taşıma Asansörü,Konveyör Sisyemleri İmalatı ve Satışı

Hasel Paketleme ve Ambalaj Makinaları

Hasel, 1980 senesinden bu yana Ambalaj Makinaları ve Konveyor Sistemleri sektöründeki tecrübe ve birikimlerini 2005 yılından itibaren Hasel adı altında siz değerli müşterilerinin hizmetine sunmaya başlayan firmamız kaliteyi cazip fiyatlarla alıcısına ulaştırma ilkesiyle faaliyetlerine devam etmektedir.

Hasel, Shrink Ambalaj Makineleri, Konveyör Bant Sistemleri, Lift Sistemleri, Palet Taşıma Asansörü, Paketleme Konveyör Sistemleri İmalatı ve Satışı yapmaktadır.

Kuruluşundan bu yana geçen süre zarfı içerisinde her geçen gün gelişen ürün yelpazesi ve çalışan kadrosuyla hizmet veren Hasel, gerek yurt içi gerekse yurt dışından hizmet vermiş olduğu müşterilerinin haklı takdirini kazanmıştır.

Kaliteli ürün ve hizmet, zamanında teslimat prensiplerimizle birlikte operasyonlarımızı her geçen gün daha verimli hale getirerek kurumsallaşan yapımızla sizlere daha iyi hizmet vermek için çalışmaktayız.

Genç, dinamik ve kalifiye personelimizle siz kıymetli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.Hasel Ambalaj ve KonveyorGüçlü şirket imajı. Uzun yıllara dayanan bilgi birikimi ve tecrübe. Kaliteli ürün ve hizmet. Rekabetçi fiyatlar.

Zamanında teslimat. Genç, dinamik ve kalifiye personel. Satış öncesi ve sonrası destek. Uzun vadeli ve güvenilir iş ortaklığı. Çevresel ve sosyal sorumluluk.